Папієв знову наврочив: театр ще без грошей Фірташа

Папієв знову наврочив: театр ще без грошей Фірташа

18.12.2013, 21:50

Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської так і не отримав обіцяні гроші бізнесмена Дмитра Фірташа. Про це сьогодні molbuk.ua повідомила головний бухгалтер театру Наталія Павлюк.

- Про кошти ми знаємо, чекаємо, але їх все ще не отримали, - сказала бухгалтер.

Театр вкрай їх потребує. Зокрема, на ремонт фойє третього поверху, яке перебуває у дуже поганому стані.

Нагадаємо, голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв на брифінгу 9 грудня заявив, що "вже цього тижня (тобто до 14 грудня - molbuk.ua) театр отримає 2,68 млн грн на встановлення індивідуальної котельні та заміну мережі, 1,7 млн грн. – на заміну вікон та 4,2 млн. грн – на ремонтні та реставраційні роботи".

Вже цього тижня Чернівецький національний університет та обласний музично-драматичний театр отримають 17 мільйонів гривень, які їм обіцяв бізнесмен Дмитро Фірташ. Про це 9 грудня на щотижневому брифінгу заявив голова ОДА Михайло Папієв.

За словами Михайла Папієва, вдалося отримати згоду, щоби гроші для ремонтних робіт в обласному музично-драматичному театрі були перераховані безпосередньо на рахунок театру в одному з комерційних банків. Тому вже цього тижня театр отримає 2,68 млн грн на встановлення індивідуальної котельні та заміну мережі, 1,7 млн грн. – на заміну вікон та 4,2 млн. грн – на ремонтні та реставраційні роботи.

ЧНУ ім. Ю.Федьковича такої згоди не отримав. Тому кошти для нього вже цього тижня надійдуть на казначейський рахунок. Це 4,7 млн грн – на заміну даху митрополичого корпусу та 3,7 млн грн – на заміну даху монастирського корпусу.

"Загалом університет та театр отримають 17 мільйонів гривень. Таким чином, всі зобов’язання, які давалися Дмитром Фірташем, вже цього тижня будуть виконані", – заявив Михайло Папієв.

Губернатор також наголосив, що простежить, щоб кошти не загубилися у казначействі.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

думаеш всех купил ты бык тернопольский, ти як бидлом був так же й здохнеш,бик смердючий

avatar

Лёха Каспер

18 грудня 2013 18:52