Папієв позбувався своїх прямих конкурентів по бізнесу?

Папієв позбувався своїх прямих конкурентів по бізнесу?

10.04.2014, 17:41

Такий висновок можна зробити зі слів голови Чернівецької ОДА Романа Ванзуряка. Сьогодні, 10 квітня, голова ОДА зустрівся з журналістами регіональних ЗМІ. У вступному слові він, зокрема, сказав, що намагається повернути в область підприємців і підприємства, які були витіснені за її межі при попередньому керівництві. Це питання надзвичайно важливе, позаяк йдеться про джерела наповнення місцевого бюджету. 

На прохання кореспондента Урядово кур'єра Світлани Ісаченко назвати кілька прикладів, Роман Ванзуряк зокрема сказав:

"Візміть вирощування птиці і подивіться, хто саме з підприємців, який займався цим бізнесом,  пішов з території області після того, як хтось конкретний прийшов на посаду". 

Нагадаємо, що родина екс-губернатора Буковини Михайла Папієва має бізнес з розведення індиків. Сам губернатор неодноразово заявляв, що вироблена на території області індичатина згодом може повністю замінити курятину. Мешканці села Драчинці Кіцманського району увійшли на територію індичачої фабрики, причетність до керівництва якою приписують дружині губернатора Михайла Папієва Лілії.

На сайті Управління МВС у Чернівецькій області з'явилося повідомлення про те, що на земельній ділянці у селі Драчинцях побудовано цех по забою невеликих тварин та птиці без відповідної зміни цільового призначення цієї земельної ділянки, а відповідно і без сплати втрат сільськогосподарського виробництва. Збитки державним інтересам склали понад 200 тисяч гривень.

Також повідомляється, що за фактом зловживання владою керівників підприємства та кіцманських чиновників відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 КК України.

Зазначимо, птахоферму у Драчинцях пов'язують із родиною екс-голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва. Станом на осінь 2013 року підприємтво де-факто не працювало.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Папиев это сбитый еврейский лётчик над Черновцами.

avatar

10 квітня 2014 23:29

Розмова ніпрощо! Видко що фахівець в економіці.Авжеж - з митника в губернатори. Це ж який розум треба мати.

avatar

Пронто

11 квітня 2014 14:05