Папієв поговорить з ректором Мельничуком про 'Інватранс'

Папієв поговорить з ректором Мельничуком про "Інватранс"

11.09.2013, 16:23

З ініціативи голови обласної державної адміністрації Михайла Папієва у п’ятницю, 13 вересня, відбудеться його робоча зустріч з ректором Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича професором Степаном Мельничуком з приводу звернення професорсько-викладацького колективу університету до депутатів Чернівецької обласної ради щодо рішення 16 сесії Чернівецької обласної ради VI скликання від 5.07.2013 р. №64-16/13 «Про передачу об’єктів спільної власності територіальних громад з балансу обласної ради на баланс обласного комунального підприємства «Інватранс», зокрема зміни умов оренди навчальним закладом приміщення по вул. Кафедральна, 2 у Чернівцях.

Планується обговорити ситуацію, що склалася внаслідок прийняття депутатським корпусом цього рішення та знайти шляхи вирішення цього питання.

Керівник виконавчої влади краю, як і раніше зазначав, налаштований на позитивне для університету вирішення проблеми.

За результатами зустрічі Михайло Папієв та Степан Мельничук дадуть брифінг у фойє облдержадміністрації для представників крайових ЗМІ. Про це повідомляє прес-служба ОДА. 

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Та про що говорити? Це все продовження здачі Мельничуком теми. Він втіхаря ще літом підписав папери про оренду, які влада витягнула як краплені карти з рукава. І текст так званого протестного звернення викладачів наперед узгодив з Папієвим. А тепер вони далі розігрують цю клоунаду. 

avatar

+++

11 вересня 2013 10:26