Папієв каже, що на депутатів Новодністровської міської ради тиснули їх колеги-'фронтовики' з ради обласної

Папієв каже, що на депутатів Новодністровської міської ради тиснули їх колеги-"фронтовики" з ради обласної

23.09.2011, 20:37

Ситуацію, яка виникла в місті Новодністровськ з припиненням депутатами міської ради повноважень міського голови Руслана Панчишина вчора у програмі “Пряма відповідь” на телеканалі “Чернівці” прокоментував голова облдержадміністрації Михайло Папієв. Глава крайової виконавчої влади, зокрема, повідомив, що "на місцевих депутатів чинився тиск з боку обласних “фронтовиків”, що в свою чергу вплинуло на ситуацію в міській раді і спровокувало рішучі дії депутатського корпусу”.

 “Сьогодні жодні дискусії навколо цього питання не мають змісту, – підкреслив губернатор. – Для вирішення питань, які нині постають в колишнього міського голови Новодністровська Руслана Панчишина та депутатів, є судові органи, в компетенції яких вирішення таких питань відповідно до Конституції та Законів України”, – сказав Михайло Папієв.

Нагадаємо, раніше усунутий з посади мер Руслан Панчишин сам звинуватив Михайла Папієва у втручанні у справи місцевого самоврядування Новодністровська. На персональні зустрічі до губернатора депутатів міськради, нібито, навіть водили кожного поодинці.