Пане Галицю, не хочете порівняти зі своїм Буковинським віче? (оновлено)

Пане Галицю, не хочете порівняти зі своїм Буковинським віче? (оновлено)

02.12.2013, 16:08

Одна з причин нинішнього збуренення - хамська зверхність чільних представників влади. Така ж поведінка притаманна керманичам місцевого рівня, особливо обласного, які дозволяли собі розмовляти з суспільством, як пан з холопами. А то й просто брехали людям в очі, називаючи чорне - білим! Приклад брехні - штучно зігнане владою віче. Як засвідчують нинішні події, уся їхня зарозумілість, надування щок і глибокодумне морщення носа були безпідставними. Не домомогли ні диво-двері, ні  стеження за самими собою і опонентами. Бо ні вони самі, ні їхня інформаційна обслуга, яка співала осанни їхній політичній далекоглядності, не змогли прорахувати і передбачити повстання, фактично прогавивши його.  До яких лише маніпуляцій змістом і словесної евілібристики не вдавалися очільники, щоб заховати свою неспроможність служити інтересам всієї буковинської громади, а не лише режиму і собі. Власне, пан Галиць вже визнав, що був ніким іншим, як ставлеником режиму. А то ми й самі не знали!

Тому висновок: люди, будьте вічливими!

Фото Олега Килару

1


КОМЕНТАРІ (5)

Г.Галиць - перший у державі, хто передбачив проблему і провів багатотисячне всенародне віче! Тоді, 3 листопада, це було значно важче зробити, аніж зараз!!! Прошу це врахувати! розумію, що емоції б'ють з усіх боків, але Галиць - єдиний з чиновників розділяє позицію народу відкрито!!!

avatar

Буковинка

02 грудня 2013 12:34

 Для сведения"буковинки", Галиц  в  ПР ,  работает  в  ОГА по протекции  Папиева.  Выполняет  функцию  попа  Гапона, иначе  говоря-  провокатора.Сам  по  себе - профессиональный  лодырь, считает  себя  "белой  костью" и  презирает  все и  всех,  кто  СОЗДАЕТ  БЛАГА, т.е.  к  трудовому  народу. Чтобы  прикрыть  свой  зад, готов  заставить  работать людей  без  оплаты.

avatar

Степан

02 грудня 2013 12:54

Спасибі за інформацію. Щодо "заду" пана Галиця сперечатися не можу, не обізнана так як Ви. Однак, знаю Г.К. як надзвичайно працездатного, об'єктивного та однаково вимогливого як до себе (в першу чергу), так і до інших.

avatar

Буковинка

02 грудня 2013 13:01

Юра з галицем міряюттся вічами? 

avatar

Peta

02 грудня 2013 13:52

Щур готовий поміняти кольори "РЕЖИМ РУЙНУЄТЬСЯ...", А ХТО ЦЕЙ РЕЖИМ ПРЕДСТАВЛЯЄ В НАШІЙ ОБЛАСТІ?! ПІП ГАПОН А НЕ ГАЛИЦЬ!

avatar

Чернівчанин

02 грудня 2013 13:56