'Пан Каспрук... Це той самий напрямок, що й в Бурбака, коли комусь буде добре, їм буде погано', - секретар міської ради

"Пан Каспрук... Це той самий напрямок, що й в Бурбака, коли комусь буде добре, їм буде погано", - секретар міської ради

04.04.2012, 20:35

У середу, 4 квітня, в мерії підводили підсумки роботи Чернівецької міської ради у 2011 році. Журналісти поцікавилися долею басейна.

"У мене була зустріч з інвесторами для того, щоб наш басейн запустили, - розповів на прес-конференції Віталій Михайлішин. - Люди були готові вкласти 3 млн. грн, щоб басейн приймав відвідувачів вже з 1 червня. Але підтримки, чомусь, не було. Пані Козлова кричала, що неможна здавати басейн без оренди, пан Каспрук... Це той самий напрямок, що й в Бурбака, коли комусь буде добре, їм буде погано. Оце мені дуже неприємно. Кожен депутат прийшов у міську раду, щоб щось після себе залишити. А басейн – це соціальна сфера, діти могли б купатися. А ми не дали пільги, не звільнили від оренди. Я сьогодні хочу подивитися, може пані Козлова, чи пан Каспрук самі знайдуть інвестора. Пан Каспрук запропонував знайти кошти до 2016 року, який молодець. А до 2016 року нам що, басейн не потрібен? Подивимося наступну сесію, може вони знайдуть інвестора. Та сама проблема у нас  з аквапарком. Там 40 відсотків готовності і ми шукаємо інвестора, щоб хтось вклав туди кошти. Я зустрічався з власниками, у них сьогодні немає коштів, щоб самим закінчити аквапарк. Тому вони готові розглядати питання продажу своєї частини чи співпраці".

"Щодо поганого стану вулиці імені Каспрука, то хочу сказати наступне, - продовжив відповідати Віталій Михайлішин на інше запитання. - Був такий міський голова і дуже багато людей, моя мати особисто, всі мої родичі, дуже гарної думки про цю людину. І це ніяк  не пов'язано з сьогоднішніми справами. Заміна колектора на цій вулиці і капітальний ремонт вулиці Каспрука буде зроблено цього року".