Останнє загострення на Буковині спровокувала місцева команда Фірташа,  - джерело (ВІДЕО)

Останнє загострення на Буковині спровокувала місцева команда Фірташа, - джерело (ВІДЕО)

12.02.2016, 23:28

Народний депутат  України Максим Бурбак (фракція «Народний фронт»)  відповів на питання шеф-редактора газети «Час» Петра Кобевка про те, хто міг бути зацікавлений у нещодавньому загостренні ситуації в Чернівецькій області.  

- Не хотів би займатися конспірологією, але думаю, що це було сплановано, - відповів народний депутат України Максим Бурбак. – Деякі прізвища я сьогодні назвав. На мою особисту думку, Чернівецька область – це останній плацдарм на який ще зберіг якийсь залишковий вплив Фірташ. Я вважаю, що все це було спровоковано командою Фірташа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БДФЕУ - не годівниця деяких чиновників, вся ситуація стосується лише Прядка і крісла, в яке він вріс, - нардеп

- Папієв також в тій команді. Я бачив, як він активізувався напередодні останніх місцевих виборів, їздив по румуномовних районах. Працював там через церкви. Ми це бачили, це не секрет.

- В один день в області відбуваються три події: перекриття міжнародної траси на Порубному, перекриття центру у Чернівцях, перекриття дороги в Атаках на Хотинщині. Теж спровоковані акції. А  правоохоронні органи належно не спрацювали в цій ситуації. Це сфера їх відповідальності.  З цим треба боротися. І правоохоронні органи повинні це робити.  

- Люди деколи всього не знають, що відбувається насправді, а хтось ними маніпулює. І інтерпретує реформи на свою користь.  Кому це вигідно? Недобиткам Партії регіонів, тим залишкам, які зосередилися в Опозиційному блоці, політиканам, які сіють чвари у середовищі вищих посадових осіб нашої рідної області. Вчора в ефірі телеканалу ТВА я сказав: пане Куліш, досить закулісних ігор…  

- Згадав пана Куліша тільки як першого заступника голови Чернівецької ОДА. Крапка! Не хотів би, щоб це торкалося політичних партій. Я говорив про чиновника. 

- Деякі помилки у роботі керівного складу нашої області є! - вважає Максим Бурбак. - Але помилок не робить тільки той, хто взагалі не працює. Усе це ми обговрили з головою Чернівецької ОДА паном Фищуком. Але ми також говорили і про конфлікти і чвари у владі. Саме тому я прямо і відкрито звертаюся до пана Куліша: визначайтеся, або ви будете плідно працювати на розвиток області, або ви будете сіяти чвари. Досить візантійщини в стінах Чернівецької обласної державної адміністрації! 

- Саме тому звертаю увагу наших спецслужб, особливо Служби безпеки України в Чернівецькій області, на належне виконання своїх зобов’язань: боронити наш край від цього. Люди не повелися на ці провокації. Тут це не пройде. Але розібратися, хто за цим стоїть -  по прізвищах – і вжити якісь заходи необхідно, - резюмував Максим Бурбак.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прямо і відкрито звертаюся до пана Куліша: визначайтеся, або ви будете плідно працювати на розвиток області, або будете сіяти чвари, - нардеп (ОНОВЛЕНО)

1


КОМЕНТАРІ (2)

 Надо понимать,  что  Фирташ   перестал вливать  деньги  в  бестолковый   сброд,  называемый  "Народный  фронт".  Отсюда-оголтелая  его  травля.  Но  только  дурак  может  поверить  в  то,  что   Фирташ  или  его  приближенные  будут  связываться  с   АФЕРИСТОМ-ПОДОНКОМ  Жижияном  и  придурками,  подобными  ему.  Здесь,  я  уверен,  вмешивается   банда  контрабандистов  Бурбака,  которым  не  нравятся  "поступления  товара"  с  Глыбокой  на  Калиновский  и  др. рынки,  поставляемого  другой   шайкой.   Если  Бурбаковцы   в   "дружбе"  с  Салагором,    те- нет.  Вот  и  пошла  война  с  окрасом  национальностей.   А  поэтому-надо  громить  обе  банды,  Жижияна  садить  в  тюрьму  за  аферы  и  распространение  трипера  по  области.

avatar

Егор

13 лютого 2016 08:51

Говорим Фирташ, подразумеваем "Ридне місто", не зря вовремя активизации Жижияна на продановских сайтах Жижияна никто не критиковал.

Жижиян является помошником народного депутата Семён Семенченко (он же Константин Гришин, финансовый аферист, притворившийся революционером в балаклаве)

Спонсор у всех упомянутых один и тот же - Фирташ

avatar

Василий

13 лютого 2016 11:38