Остання надія буковинських доріг - митниця

Остання надія буковинських доріг - митниця

26.12.2015, 21:30

Фінансування на ремонт автошляхів у 2016 році передбачають таке ж, як у поточному, розповів Ігор Гах. Цих коштів на усі потреби, очевидно, не вистачить. А тому дорожники розраховують на додаткові митні надходження. Нагадаємо, половину понаднормових коштів митної служби віднедавна спрямовують на ремонт доріг.

- Не буде особливо чим похвалитися в коштах і виконаннях. Але єдине, що радує і дає сподівання на краще, - це те, що все ж працює цей закон по перевиконанню з митниці, - зазначив Ігор Гах, начальник Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області. 

Джерело: http://www.tva.ua/

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Очень  напрасно  надеется  Гах  на эти  деньги.  Даю  рубль за  сто,  что  100млн.гр.,поступивших  на  счет  ОГА  от  Салагара,  уже  29 декабря  будут  перечислены  в  госбюджет  родины.   Бестолковость  руководства  и  жажда  наживы  их  сводит  на  НОЛЬ    работу  таможни  для  области,  результаты депутатов  ВР. Во  избежание  подобного,  правильно  было  бы,  перечислять   деньги  таможни  ПРЯМО  на  счет  Службы  А/дорог.  А  вот  контроль за  их  использованием  возложить  на  облсовет,

avatar

НВ

26 грудня 2015 19:48