Онуфрик, Павлюк і Бостан із 'БПП-'Солідарність' школили молодих чернівецьких політиків

Онуфрик, Павлюк і Бостан із "БПП-"Солідарність" школили молодих чернівецьких політиків

28.11.2016, 01:19

Молодіжне крило "БПП "Солідарність" розпочало проект "Школа молодого політика" - це проект, який об’єднав енергійну молодь Чернівців з метою отримання політичного досвіду, набуття навичок в реалізації якихось проектів, а основне - це нові знайомства, нові ідеї, а в подальшому створення хорошої і гідної команди, яка буде працювати на благо міста «Спільними зусиллями» . 

Про це повідомляє Солідарність Чернівці.

Під час урочистого відкриття заходу перед учасниками виступив народний депутат України Богдан Онуфрик. Богдан Семенович привітав усіх присутніх з участю в "Школі молодого політика", а також прочитав лекцію про особливості своєї роботи у стінах парламенту та в комітеті. 

Також одним із спікерів був депутат Чернівецької обласної ради VI скликання - Михайло Павлюк. Була прочитана лекція на тему "Робота депутата місцевої ради: повноваження та обов`язки". Михайло Вікторович розпочав тему "Децентралізації", яка буде продовжена на наступних заняттях.

З лекцією "Фальсифікації під час виборів: як з цим боротись?" перед активною молоддю виступив голова Чернівецької міської виборчої комісії, директор Інституту політичних та геополітичних досліджень - Сергій Бостан. 

Учасники мали можливість поставити запитання лекторам, а також отримали від них поради у становленні на професійному політичному шляху.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Взяли старезну як Ющ нашоукраїнську "заготовку", навіть краще сказати - "закрутку", обтрусили трохи пилюку, прикрасили гілочками петрушки і виклали на стіл))) Там не вистачає лише "провідного оглядача політичних подій, знаного культуролога, видатного письменника та непересічного любитиля радянських Чернівців" товариша Кілініча. От хто міг би просвітити "підростаюче покоління" на тему: Коли ми звільнили Чернівці від фашистів, їхні поплічники тікали в одних трусах)))

avatar

читач

27 листопада 2016 23:53