Олексюк відповів Каспруку через BukNews

Олексюк відповів Каспруку через BukNews

16.05.2014, 12:40

Кандидат на посаду Чернівецького міського голови Олексій Каспрук, нагадаємо, в інтерв'ю газеті "Час" розповів, що пропонував Петрові Олексюку не поборювати одне одного:

"запропонував  ділянку  роботи в моїй команді, де його професійний досвід може бути корисним для громади. А я б у цей час займався каналізацією, дорогами. На жаль, розуміння поки не знайшов. Хоча і він сам, і громадяни чудово усвідомлюють:  участь Олексюка в виборах – це відтягування голосів у Каспрука - найрейтинговішого демократичного кандидата. І це при тому, що сам Олексюк публічно заявив, що в разі загрози реваншу прийме виважене рішення щодо власної участі у виборах. От тільки чи дозволить йому це зробити оточення? Адже деякі люди з так званої команди Петра Олексюка - це люди, які відкрито співпрацювали і співпрацюють з командою Михайлішина.  Тому  кожен з учасників виборів, який записує себе до демократичного табору, має зрозуміти єдине: він особисто понесе персональну відповідальність перед громадою, якщо перемога демократичного кандидата буде непереконливою, з незначним відривом від ставленика реваншистів.  Бо за  цих умов реваншисти й далі колотитимуть містом, розкачуватимуть політичну ситуацію, дестабілізуючи роботу міської ради, зриваючи сесії, маніпулюючи нашими щирими бабусями. Нинішні вибори – це легітимізація результатів народної перемоги. Тому дуже важливо не тільки те, хто переможе, але й з яким результатом".

1


КОМЕНТАРІ (9)

Гроші Михайлішина миліші за майбутнє міста. Напевне петре тобі байдуже місто до якого ти не маєш ніякого стосунку.

avatar

запроданець

16 травня 2014 12:18

Це пише команда за якісні зміни в Чернівцях - а сама наклеєна агітки Олексюка на стовпах, деревах і під'їздах !!! 

Люди знайте цих брехунів!!! Вони вже почали Вас обманювати!!

Завтра почнеться інше-не чекайте цього - кажіть всім про його брехливість і його команди!

Ворог не повинен перемогти!

Не за брехливих політиків люди вмирали!

Героям слава !!!

avatar

Чернівчанин

16 травня 2014 12:19

не позорьтесь коментатори) розуміющо ви відробляєте гроші) але пишіть хоть щось розумне. причепились до Олексюка, добре що не чипаєтесь до Ткачука який висить всюди де лиш можна чи Михайлішина. Чому обходите увагою Мнльничука, який не може навіть сам за себе проголосувати. федорук до речі з Волинської області і нічо

avatar

Вася

16 травня 2014 14:53

Заповідь 9.Не свідкуй неправдиво на свого ближнього!

 

 

avatar

Чернівчанину та запроданцю

16 травня 2014 15:10

Каспрук сидить вдома, раптом починаються потужні глухі удари у підлогу - від сусіда знизу. Все аж труситься. Потерпівши хвилин десять, він спускається, дзвонить у двері. Відчиняє Михайлішин, на голові каска: - Льоша! Заходь! Я батут купив!

avatar

Іван Трач

16 травня 2014 19:45

На Євромайдані всі виступали за зміну системи, яка буквально означає: "молодим дорогу - всіх теперішніх політиків на пенсію". Тому всі каспруки, ткачуки, коломійці, михайлішини і т.д. на пенсію.
і ще про доходи каспрука: розумні люди помітили різницю між його доходами в одному номері МБ, а пізніше в іншому, де йому накрутили доходи за рахунок сімейних.. а так то він особисто має аж 20 з чимось тис. грн доходу. не смішіть. 

avatar

Всім

16 травня 2014 20:00

Єдиний гідник кандидат МИРОСЛАВ САЕВСЬКИЙ - ГОСПОДАРНИК  і ПОРЯДНА ЛЮДИНА!  ЩАСТИ ТОБІ!

avatar

чернівчанин

16 травня 2014 20:12

avatar

Михайло, ГИДОТА А НЕ САЙТ, СОРОМНО!!!!!

16 травня 2014 22:18

avatar

Михайло, ГИДОТА А НЕ САЙТ, СОРОМНО!!!!!

16 травня 2014 22:18