Олексій Коломієць з Автомайданом відкрили проїзд перед СБУ на Шевченка

Олексій Коломієць з Автомайданом відкрили проїзд перед СБУ на Шевченка

07.03.2014, 14:33

Як повідомив BukNews член виконкому Чернівецької міської ради Олексій Коломієць таким чином виправлено існуючу несправедливість.  Адже жодних законних підстав для того, щоб блокувати рух транспорту перед управлінням СБУ немає. Решта громадян мають таке ж право на проїзд цією частиною вулиці, як співробітники спецслужби. За словами лідера буковинського Автомайдану пана Коломійця, акція дозволить зекономити для бюджету понад 70 тисяч гривень на рік. Адже тепер вже не треба буде утримувати спеціальних працівників, які обслуговували роботу шлагбаума при в'їзді на вулицю.  

Активіст чернівецького УДАРу Олексій Коломієць також запевнив, що точно таким самим чином розблокують рух вулицею Чайковського, яку відгородили для потреб управління МВС в Чернівецькій області. А також там, де це потрібно зробити в усіх населених пунктах області. 

Готується відео  

1


КОМЕНТАРІ (3)

Прикольно, новый член исполкома, он же собственник (полусобственник) пакко и вопак, он же вывел большую часть в офшор, он же исполняет волю народа на авто, розбирая баррикады. Машину новую хоть купит?

avatar

правильно

07 березня 2014 18:49

Ось вони найкращі представники УДАРу

avatar

Перестройка

07 березня 2014 20:19

avatar

Ivan Molodoy

08 березня 2014 11:20