Олексій Коломієць назвав першочергові завдання для Чернівців

Олексій Коломієць назвав першочергові завдання для Чернівців

06.05.2014, 13:11

Відбулась зустріч з кандидата на посаду Чернівецького міського голови Олексієм Коломійцем з колективом педагогів Вищого професійного училища №3. 

Нагадаємо, Олексій є член Ради Чернівецької обласної організації Політичної партії "УДАР Віталія Кличка", лідер "Автомайдану", підприємець.

Як зазначив Олексій Коломієць, «не можна лікувати частково, потрібно виліковувати до кінця», тому його програма орієнтується на чіткі та реальні завдання, які потребують нагального вирішення.

Серед першочергових завдань, лідер «Автомайдану» вказав на проблеми водозабору у Чернівцях – будівництво Прутського водозабору (60% води втрачається при транспортуванні), адресна допомога пенсіонерам на проїзд, покращення медичного обслуговування за рахунок збільшення бюджету на медичну галузь, соціально-доступне житло молодим сім’ям за рахунок відродження молодіжного житлового будівництва, подальша і остаточна приватизація ЖРЕПів з прозорою системою ціноутворення комунальних послуг на підставі громадських слухань.

У колективу було багато питань іноді і не зручних для кандидата від побутових до політичних на які пан Коломієць дав чіткі відповіді.

Степан КАРАЧКО

 

1