Олександр Фищук кличе активістів спільно боротися з крадіями лісу

Олександр Фищук кличе активістів спільно боротися з крадіями лісу

25.07.2015, 16:33

У зв’язку з численними заявами та зверненнями чернівецьких журналістів і громадських активістів щодо порушень у роботі лісової галузі в області – Олександр Фищук запрошує активних представників буковинської спільноти до співпраці.

Як відомо, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив створити робочу групу (з виїздом на місце) для перевірки інформації щодо неправомірного вирубування лісів у Карпатському регіоні. Такі групи будуть працювати у Закарпатській та Чернівецькій областях.

До складу робочої групи мають увійти представники Мінприроди, МВС, Держлісагенства, митних органів та відповідних обласних державних адміністрацій.

Голова Чернівецької ОДА звертається до буковинських журналістів та активістів долучитися до цієї роботи і надавати створеній робочій групі виявлені факти порушеньщодо використання лісових ресурсів.

Тільки спільними зусиллями ми зможемо покращити якість роботи у збереженні буковинських лісів.

Про створення та діяльність робочої групи в Чернівецькій області буде повідомлено додатково.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Яка може бути з Фищуком СПІВПРАЦЯ? За ліси області перед їхнім конституційним власником - народом - відповідає саме голова ОДА. А за крадіжки лісу - прокурор. Фищук буде не працювати у робочій групі кабміну, а відповідати перед робочою групою і буковинцями.

avatar

Фищук как раз в ответе

25 липня 2015 21:20