ОДА відреагувала на новину про Папієва

ОДА відреагувала на новину про Папієва

19.12.2011, 21:31

У п'ятницю, 16.12.2011, BukNEWS оприлюднив новину "Усі заступники Михайла Папієва перерахували допомогу на оздоровлення будинку-інтернату. А сам Папієв?" У ній, зокрема, йшлося про те, що усі заступники Михайла Папієва перерахували допомогу на оздоровлення будинку-інтернату. Чи була це добровільна акція, чи черговий піар-хід, невідомо. А ще сформульовано запитання: "сам губернатор чи то не отримує допомогу на оздоровлення, чи то направляє її на інші цілі?"

У понеділок, 19 грудня, прес-служба Чернівецької ОДА засвідчила, що у "будинку з левами" пильно моніторять інформаційний простір Буковини.  У розповсюдженому повідомлення є прямі відповіді на обидва поставлених у новині запитання: "голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв відмовився від належної йому щорічної матеріальної допомоги на оздоровлення. Нагадаємо, що напередодні Дня Святого Миколая усі чотири заступники голови Чернівецької облдержадміністрації Михайла Папієва перерахували належну їм щорічну допомогу на оздоровлення Магальському дитячому будинку-інтернату Новоселицького району. Грошова допомога склала 12,8 тис. гривень. Це була добровільна акція".



КОМЕНТАРІ (5)

все одно фігня виходить. то якщо губернатор "оздоровчих" не отримує, то йому немає чого "на діток" перерахувати? чекаємо роз"яснення прес-служби ода.

avatar

Іванка

19 грудня 2011 17:46

до Іванки: а чому б Вам, шановна пані, самій якусь суму діткам не перерахувати? Зайвих 100 грн. не знайдеться? Ви ж так за діток вболіваєте, просто серце кров"ю обливається, як переймаєтесь їхнею долею... Давайте, влаштуйте соцзмагання із заступниками губернатора, доведіть, що Ви більше піклуєтеся про дітей!!!

avatar

Степан

20 грудня 2011 12:46

Коли середня зарплата буковинців під мудрим керівництвом Папієва і його заступників зрівняється бодай з їхньою, тоді й позмагаємося. Щось я не чув, щоб всім простим людям виплачували гроші на оздоровлення, так як цим чиновникам.От коли ви це все нам повернете, що у нас украли, тоді будемо змагатися. А то понапризначали собі з наших податаків усіляких зарплат і виплат і ще кепкують з простих людей. Для початку не треба всім давати гроші, а бодай тим буковинцям, які працюють на підприємствах жінки Папієва. Яка там, до речі, середня зарплата? Вища, ніж по Буковині?   Чого він не покаже приклад для всієї країни?

avatar

Степану

20 грудня 2011 14:13

Шановний/а! Не ховайтесь за красивими фразами на кшталт "сам дурак!" Візьміть за приклад акцію "Подаруй дитині життя", під час якої кожна небайдужа до проблем онкохворих дітей може покласти у скриньку від 1 грн. і більше, відповідно до своїх можливостей.

Ви, шановний/а, швидше за все, належите до категорії людей, представники якої за все своє життя і 50 коп. на благочинність не витратили. Тож не треба, перепрошую, плескати язиком, коли посадовці показово віддають зароблені кошти, закликаючи своїм прикладом всіх буковинців долучитися до доброї справи надання допомоги дітям.

Перерахуйте бодай 10 грн. своїх грошей, а тоді вже розповідайте про середню зарплату. Гадаю, 10 грн. не складуть для надмірногонавантаження на Ваш особистий/сімейний бюджет.

Зарплати собі посадовці не призначають, а отримують за рахунок коштів державного бюджету у відповідності до типового штатного розпису того чи іншого органу державної влади. А от інші надбавки кожен керівник отрмує відповідно до розмірів фонду оплати праці. Папієв, зокрема, взагалі відмовився від матеріальної допомоги на оздоровлення. Заступники губернатора перерахували її дітям. До Вашого відому (з метою просвітництва): матеріальна допомога на оздоровлення виплачується при оформленні щорічної відпустки не тільки державним службовцям, а і всім працівникам бюджетної сфери. Як не чули, то почитайте КЗУпП або відвідайте отоларинголога/офтальмолога.

 

avatar

до Степану

20 грудня 2011 15:39

Дякую за лікнеп. Шкода, що не по суті поставленого питання про заробітки працівників Ліди Папієвої. А щодо благодійності, то не треба розказувати про Подаруй дитині життя. То не Папієва ініціатива. Це, по-перше, а по друге, свої благодійні вчинки роблю тихо, а не перед телекамерами. І про нараховані згідно штатного розкладу зарпалти високопосадовців розказувати не треба. Мали би совість. Обікрали країну як липку і навіть від цього міщеру не відмовляються. та вони могли б взагалі безкоштовно працювати. І так весь час витрачають переважно, щоб примножити свої статки, а не вирішення проблем громади. За що їм взагалі гроші платити.

avatar

Захиснику чинвників Степану

20 грудня 2011 16:29