Кіцманський район може очолити Юрій Скорейко. Терновецький підозрює, що на Ванзуряка тиснуть

Кіцманський район може очолити Юрій Скорейко. Терновецький підозрює, що на Ванзуряка тиснуть

05.05.2014, 19:36

Про це під час прес-конференції повідомив народний депутат України Олександр Фищук. Buknews попросив народного депутата України прокоментувати, що відбувається навколо призначення голови Кіцманської РДА. Зокрема, звинувачення, які лунають на його адресу з боку керівника ЧОО НРУ Степана Терновецького.

-          Мені сказали, що я, як народний депутат, нібито блокую призначення голови Кіцманської РДА.  Хочу нагадати, що голову РДА призначає президент. Навіть не голова облдержадміністрації, який тільки робить подання.  Як народний депутат я справді давав пропозиції по Вижниці, Стороджинецькому району кандидатів, за яких готовий відповідати. Жодна пропозиція практично не врахована… На сьогодні, наскільки я розумію, подана пропозиція на Юрія Скорейка, який очолює «Батьківщину» в місті Чернівці.  Знайшли третій чи четвертий альтернативний варіант. Кандидатура  Степана Терновецького теж виникала. Він входив до колегії РДА при попередній владі, очолював районну організацію роботодавців, хоча сам має тільки кількох працюючих на вулканізації. Степан Тарновецький балотувався на посаду сільського  голови у рідному селі. З 5 тисяч виборців за нього проголосували 42 виборці. Альтернативою йому називали голову селищної Лужанської ради. Потім виникла кандидатура Кіцманського міського голови Буреги. Я теж не заперечував. А тепер мені кажуть, що подана кандидатура Юрія Скорейка. Панов Терновецькому скажу, що працювати на користь громади не обов'язково тільки на посаді голови РДА. Можна приносити користь на іншій роботі. 

Нагадаємо, що коментуючи оголоення про вчорашнє кадрове віче у Чернівцях Степан Тарновецький написав у ФБ, що голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуярк вже не може сам ухвалювати рішення. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Не наша влада! Горіти вам в пеклі за події в Одесі! Вам не забрехати події в Одесі!

avatar

Революціонер

06 травня 2014 00:28

avatar

Спараведливо Скорейко достойна кандидатура на голову РДА і для кіцманчан це хороший варіант бо хл

07 травня 2014 08:05