Обшуки в голови Чернівецької РДА проводили у справі про хабар

Обшуки в голови Чернівецької РДА проводили у справі про хабар

22.04.2021, 15:26

Львівська обласна прокуратура разом із буковинськими та столичними поліцейськими провели обшуки у голови Чернівецької РДА, розслідуючи справу про хабар.

Нагадаємо, напередодні у кабінеті голови Чернівецької РДА Дмитра Козарійчука правоохоронці провели обшуки. Як розповідав пізніше голова району, його допитували в якості свідка, а обшуки правоохоронці проводили також і вдома у його брата.

Натомість, у пресслужбі прокуратури Львівської області кореспонденту ІА АСС прокоментували обшуки у районного чиновника з Буковини. Там зазначають, що кримінальне провадження розпочали за фактом одержання хабаря службовою особою.

«Львівською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України). 08.04.2021 слідчими СУ ГУ НП у Львівській області та оперативним працівниками УСР у Чернівецькій області ДСР НП України на підставі ухвали слідчого судді проведено обшук у адміністративній будівлі Чернівецької районної державної адміністрації Чернівецької області», – йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що на даний час досудове розслідування у цій справі триває. Після аналізу отриманих доказів та проведення відповідних експертиз, вирішуватиметься питання про притягнення до відповідальності причетних осіб.

Джерело: http://styknews.info/novyny/koruptsiya/2021/04/22/obshuki-v-golovi-cherniveckoi-rda-provodili-u-spravi-pro-habar

1