Обшанський подав рапорт на військову службу за контрактом і сподівається, що окремі депутати міської ради наслідують його приклад

Обшанський подав рапорт на військову службу за контрактом і сподівається, що окремі депутати міської ради наслідують його приклад

07.12.2018, 23:30

Начальник інспекції з благоустрою Чернівців Сергій Обшанський вирішив піти до війська.

Про це він повідомив на власній сторінці у Facebook. 

Він заявив, зокрема, що вчорашнє рішення міськради про ліквідацію інспекції підштовхнуло його "до необхідного для безпеки нашої держави вчинку".

"Я вважаю , що саме так має вчинити кожен чоловік , котрий відповідально ставиться до майбутнього своєї держави , яка потерпає від постійної військової агресії Росії , особливо у період введеного воєнного стану", - написав у дописі Обшанський.

Обшанський вирішив піти до війська

Він оприлюднив світлину із зображенням його заяви на ім’я військового комісара з проханням укласти з ним контракт на проходження служби у військовому резерві ЗСУ у підрозділі територіальної оборони терміном на три роки.

Обшанський також звернувся до депутатів Чернівецької міськради:

"Дуже хочу сподіватися , що згодом зможу побачити серед колег -військовозобов’язаних окремих депутатів міської ради , які вже чотири роки б’ють себе в груди , заявляючи про власну готовність захищати державу. Вірю , що питання меркантильних інтересів , "шкурняків" та швидкого і нечесного збагачення для вас постануть хоча би зараз , у часи військової загрози , на задній план".

Джерело: https://molbuk.ua/

 

1