У Тимошенко наполягатимуть на імпічменті Порошенка

У Тимошенко наполягатимуть на імпічменті Порошенка

28.02.2019, 16:11

Сьогодні, у четвер, 28 лютого, перший заступник голови Чернівецької обласної організації партії ВО «Батьківщина» Василь Мельник провів прес-конференцію щодо реакції на журналістське розслідування, яке засвідчило причетність вищого керівництва держави до масштабної корупції в армії.

Представник обласної «Батьківщини» поінформував журналістів чернівецьких ЗМІ про ініціативи щодо розслідування корупції в оборонній галузі. Зокрема, Василь Мельник нагадав про викриття можливих "заробітків на крові" представників найвищого керівництва держави.  

За словами Василя Мельника, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко ініціювала створення парламентської ТСК для розслідування можливої причетності до оборудок з ремонтом військової техніки підприємств, афілійованих з чинним Президентом України. Представник "Батьківщини" у Чернівцях пояснив, що на час розслідування, з метою максимальної об'єктивності висновків слідчої комісії та відсутності тиску на її членів, Президентові України має бути оголошено імпічмент.  Юлія Тимошенко першою розписалася на підписному листі, яким започатковано процедуру збору підписів народних депутатів України. 

Необхідність чимшвидшого відсторонення Президента з посади засвідчило сьогоднішнє голосування в парламенті за створення ТСК. Якщо спочатку представники президентської більшості у парламенті, зокрема, народний депутат України Ірина Луценко взагалі заперечували будь-які звинувачення на адресу глави держави, то тепер просто призначили головою ТСК представника президентської політичної сили. Сподіватися на неупередже розслідування можливого злочину не випадає, - переконаний Василь Мельник. 

Перший заступник голови Чернівецької обласної організації партії ВО «Батьківщина» припустив, що на членів політично сили, яку він представляє, почнеться тиск за принципову позицію в питанні імпічмента. Зокрема, політик не виключив, що проти "Батьківщини" будуть задіяні Генпрокуратура та СБУ. Не виключив він також можливості проведення нових обшуків.

- Буде задіяно широкий спектр дезинформації громадян, в тому числі залякування Путіним. Цю технологію  проти Юлії Тимошенко використовують вже п'ятий рік, тим часом самі заробляють на крові українців. Який стосунок до цього має Путін? - риторично запитав Василь Мельник. 

Проте партія та її лідер Юлія Тимошенко за будь-яких обставин продовжать наполягати на своєму. Політик також висловив припущення, що у разі відсторонення Президента України від посади ситуація в Чернівецькій міській раді теж була б якісно іншою. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Ще один правдолюб. А коли будуть розслідувані злочини Мельника на посаді голови РДА Заставнівського району? Коли Будуть розслідувані злочини  голови облради Мунтяна по дерибану земель психлікарні ? Пушистики Юлі.

avatar

ДФС

28 лютого 2019 16:50

НУ звісно, голова ТСК представник БПП 

будуть знов витягувати свого баригу з ...вна

люди ненавидять Порошенка!

Одна Юлія Тимошенко засадить його точно і надовго

коби б вже вибори

avatar

Степан

28 лютого 2019 19:51

чим більше порошенко і його мафія пресує Батьківщину, тим більше їй піднімає рейтинг. занадто очевидно, що вона має чималий компромат , якого порох боїться. боїться і робить помилки...палЄво ) люди все це бачать

в нього без шансів. тікав би поки не пізно

avatar

Лея

28 лютого 2019 20:34

Слід пам"ятати, що Юля за Януковича сиділа в тюрязі, а Порох двічі був міністром в уряді Азарова. Отримав індульгенцію за те, що був одним із творців Партії регіонів?

avatar

Антон

28 лютого 2019 23:06