Нинішній опалювальний сезон в Чернівецькій області пройшов з помилками, - голова ЧОДА

Нинішній опалювальний сезон в Чернівецькій області пройшов з помилками, - голова ЧОДА

12.03.2018, 16:28
12 березня голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук провів апаратну нараду.
 
Розпочалась нарада із вшанування присутніми хвилиною мовчання пам’яті військовослужбовця, учасника антитерористичної операції, уродженця Кельменецького району Віталія Вяльцева, 1976 р. н., котрого, за інформацією Чернівецького обласного військового комісаріату, знайшли мертвим у Києві 10 березня 2018 року.
 
Відтак, на нараді голова облдержадміністрації звернув увагу на необхідності розчищення мостів та мостових переходів, місць проходу води, ліквідації заторів під переїздами керівниками Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області, райдержадміністрацій, органами місцевого самоврядування у зв’язку з підвищенням рівнів води на річках басейнів Прута та Сірету, з метою уникнення підтоплень.
 
Також він подякував всім відповідальним службам та управлінням за стале проходження опалювального сезону 2017/2018 років в Чернівецькій області. «Опалювальний сезон практично завершено. Тож хочу наголосити, що наразі необхідно активно працювати над тим, аби не допустити в наступному опалювальному періоді помилок, з якими ми зіштовхнулися в цьому сезоні, зокрема, щодо споживання та використання газу», - акцентував посадовець.
 
Джерело: прес-служба Чернівецької ОДА
1


КОМЕНТАРІ (1)

Бомбон Кобевко брехав, що Фищук виїхав до Києва шукати "дах".

avatar

Бомбоніст

12 березня 2018 19:53