Новий тиждень на Дністровській ГЕС–1 розпочався із представлення нового директора філії

Новий тиждень на Дністровській ГЕС–1 розпочався із представлення нового директора філії

29.11.2016, 21:34

Із великою вдячністю за підтримку, розуміння та роботу до свого колективу звернувся Володимир Миколайович Шевчук, Заслужений енергетик України, лауреат Державної премії України, котрий розпочав трудовий шлях у колі експлуатаційників станції ще з 1976 року, а з 1998 очолював Дністровську ГЕС, котра, до речі, святкуватиме у грудні своє 35-річчя. Зважаючи на його власне бажання, керівництвом компанії «Укргідроенерго» на чолі з Ігорем Григоровичем Сиротою було прийнято рішення про перевід В. М. Шевчука на посаду заступника директора Дністровської ГЕС–1, а відтак і підписано наказ про призначення директором філії «Дністровська ГЕС» В’ячеслава Степановича Клима, котрий близько 6,5 років пропрацював заступником, а відтак і першим заступником директора філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» ПАТ «Укргідроенерго».

Ігор Григорович Сирота подякував В. М. Шевчуку за професіоналізм та багаторічну відданість енергетиці, спільній справі та очолюваному колективу, вручивши йому подяку Міністерства енергетики та вугільної промисловості та озвучивши інформацію про подання його кандидатури на відзнаку на рівні Кабінету Міністрів. Керівник компанії, представляючи персоналу станції нового директора – В’ячеслава Степановича Клима, висловив вдячність філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» за те, що підготувала гідного послідовника на першу Дністровську гідроелектростанцію. У свою чергу, В. С. Клим, дякуючи керівництву ПАТ «Укргідроенерго» за довіру, пообіцяв достойно працювати, зберігаючи найкращі традиції станції.

В’ячеслав Степанович Клим закінчив географічний факультет Чернівецького НУ ім. Ю. Федьковича, а відтак – Київський торгівельно-економічний інститут. Після восьми років армійської служби вдосконалював фах економіста-фінансиста на різних відповідальних посадах, зокрема начальника об’єднаного контрольно-ревізійного відділу м. Чернівці КРУ в Чернівецькій обл., заступника начальника Управління капітального будівництва, згодом і начальника Головного фінансового управління Чернівецької ОДА. Із червня 2010 року здійснював загальний контроль за станом будівництва, фінансово-економічним блоком питань на Дністровській ГАЕС на посаді заступника директора з економіки та інвестицій, згодом – першого заступника директора філії. Рішенням другої сесії VІІ скликання Новодністровської міської ради від 10 грудня 2015 р. був затверджений у складі виконавчого комітету.

 Інна ГОНЧАР, фахівець зі зв’язків з громадськістю філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС»

Фото Андрія Новаківського

1