Новий начальник міліції Зінченко дає брифінги тільки для обраних журналістів і ЗМІ?

Новий начальник міліції Зінченко дає брифінги тільки для обраних журналістів і ЗМІ?

19.03.2014, 19:43

Під час представлення на посаду новий начальник управління МВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко багато говорив про відкритість відомства і свою власну, готовність співпрацювати з журналістами. Після справедливих закидів колег, що в попредні роки журналістам складно було отримати коментар з приводу актуальних подій, пан Зінченко з барського плеча запропонував братії: визначте самі кандидата, з яким вам буде комфортно працювати, а за мною, мовляв, діло не стане. Призначу його керівником СЗГ УМВС України в Чернівецькій області. 

BukNews достеменно відомо, що серед журналістів знайшлися охочі вступити у міліцейську ріку. Дехто навіть не проти був ввійти в неї вдруге. Але з обіцянкою у пана начальника не склалося. Згідно з інформацією наших джерел, пана Зінченка переконали, що й попередній склад СЗГ цілком може працювати по-новому. 

Коли  BukNews вперше не повідомили про спільний брифінг 13.03 начальника УМВС в області, керівника штабу Самооборони та керівника силового блоку Правого сектору   ми не образилися. Списали на революційні часи становлення служби. 

Проте сьогоднішнє ігнорування BukNews, представникові якого не повідомили про прес-конференцію 19.03 у міліції, засвідчило, що попередній випадок  не випадковість, а тенденція. А з тенденціями, особливо якщо вони негативні, варто боротися. 

Свободою слова, висвітлюючи те, як насправді працює і дотримує слова міліція. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Не пригласили, а Зарайский сразу обиделся! Может сам хочет кресло занять?

avatar

Черновчанин

19 березня 2014 20:32

прессекретарша красивая.

avatar

вау

19 березня 2014 22:25