Новорічна ніч біля чернівецького намету на Майдані (+відео)

Новорічна ніч біля чернівецького намету на Майдані (+відео)

02.01.2014, 01:14

Наша родина вирішила зустрічати Новий рік на Майдані. Про це на своїй сторінці у ФБ написав народний депутат України Максим Бурбак. - Потягом з Чернівців до столиці добрались моя дружина Тетяна з дітьми. Побувши на Майдані, вони переконались, що рішення було єдино правильним. Тому закликаю всіх сім'ями зустріти Новий рік на Майдані. Разом Ми - СИЛА !!! 

На фото: новорічна ніч біля Чернівецького намету на Майдані. Незабутні враження !!! 

Так само на Майдані Новий 2014 рік зістрічала чернівчанка, народний депутат України Оксана Продан

Зустріли 2014-й рік! Вперше я зустрічала Новий рік не вдома, не в Чернівцях, а в Києві на Майдані. Дякую усім друзям за натхненну новорічну нічь, за спільну боротьбу та за незламну віру у минулому 2013 році. Бажаю усім друзям в Новому році витримки, сили та віри у власні сили, нехай Ваша любов до людей і до України повертається до Вас сторицею!

Друзі, дякую Вам усім за добрі слова! Знаю, що ми усі прагнемо одного - створення в Україні кардинально іншої системи, пролюдськоі, яка дасть можливість реалізуватись кожному громадянину та відчувати себе Людиною. Ми з Вами різні, тому відносимось до різних питань по-різному і це точно на краще, бо разом ми обов'язково зробимо Україну сильною, а українців щасливими. Дякую Вам усім!

Ще один колишній чернівчанин, лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк зустрів Новий 2014 рік на Майдані:

- Дай нам, Боже, здоров’я, щастя, успіху, посмішки. Дай нам, Боже, доброї, щасливої долі. 
У кожного в серці сподівання на краще, на те, що наступний рік буде роком України і українців, буде роком нашого поступу.
У нас все буде добре. З нами Бог і з нами Україна!

У переддень Різдвяних свят у кожного з нас в душі сподівання, що наступний рік з Божою поміччю стане дійсно роком України і українців. З Новим Роком і Різдвом Христовим!

Разом з земляками на київському Євромайдані відзначив початок 2014 року і голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Коли я бився з беркутом, Мунтян сидів у готелі. Коли мене картували мєнти, Продан зі своїм чоловіком Василем з Михайлішиним і Фірташем насміхалися з мене. Тепер вони святкують, а мене продовжує катувати режим. Не такої мені й Україні революції треба

avatar

козак

02 січня 2014 10:31

Ляльки на мотузках - вони і є "ручні" наші політики Гидко Аби "рисонутися" - на Майдані були  Шо по неділях у парку Шевченка

avatar

Квітка

02 січня 2014 10:54

А чому біля Іванка Мунтяну немає Альонки? 

avatar

Юля

02 січня 2014 13:38

Это галимо так, лучше дома встречать. я вон дома встретил, со своей музыкой, так как положено!!

avatar

Алексей

02 січня 2014 18:11