Новодністровська ОТГ буде однією з найзаможніших в Україні заявив Максим Бурбак, обговорючи із колективом місцевої лікарні,  комунальниками і працівниками ГАЕС їхні нагальні проблеми

Новодністровська ОТГ буде однією з найзаможніших в Україні заявив Максим Бурбак, обговорючи із колективом місцевої лікарні, комунальниками і працівниками ГАЕС їхні нагальні проблеми

01.07.2019, 22:11

Народний депутат України Максим Бурбак зустрівся із колективом Новодністровської лікарні. Обговорили медичну реформу. Її переваги та недоліки, які потрібно буде виправляти вже у наступному парламенті. 

Медики говорять про нагальну потребу поліпшення матеріальної бази Новодністровського медзакладу. Працюватимемо над вирішенням цього питання спільно із Новодністровським міським головою та українською діаспорою в Європі, - пообіцяв парламентар.Подібний приклад співпраці вже має Хотинська лікарня, яка отримала понад 10 гуманітарних вантажів. 

Також лікарі, як мешканці Новодністровської ОТГ, не одразу повірили у те, що голова Сокирянської райради Козак під час сесії райради цілком серйозно заявив про, на його думку, доцільність створення великого району в складі Кельменеччини і Сокирянщини з центром у Новодністровську. Люди думали, що це фейк, поки не побачили відео із заявою Козака. Максиму Бурбаку довелося пояснювати людям абсурдність і незаконність таких намірів. 

- Ще раз наголошую на тому, що Новодністровській ОТГ – бути. І не лише із Ломачинцями, а й іншими селами Сокирянського району, які зараз перебувають під впливом районної влади. Впевнений, що Новодністровська ОТГ буде однією з найзаможніших в Україні! - пообіцяв Максим Бурбак. 

Конструктивною була зустріч народного депутата України Максима Бурбака із новодністровськими комунальниками та працівниками місцевої ГАЕС.

Багато актуальних питань, відповідати на які парламентар намагався максимально вичерпно. Зокрема, щодо створення першого в Чернівецькій області індустріального парку. Новодністровці розуміють, що після завершення будівництва ГАЕС, гостро постане проблема працевлаштування сотень фахівців, які зараз будують станцію. Залучення інвесторів і відкриття підприємств на території майбутнього індустріального парку - дасть можливість не лише працевлаштуватися жителям міста і довколишніх сіл, а й наповнити місцеві бюджети.

- Ще раз наголосив, що Новодністровська ОТГ має величезний потенціал. Зі свого боку, докладу максимум зусиль, щоби захистити права громади і відстоювати її інтереси й надалі, - підсумував зустріч Максим Бурбак. 

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

1