НКРЕ виявила порушення в Чернівцігазі

НКРЕ виявила порушення в Чернівцігазі

26.03.2019, 18:10

Нацкомісія знайшла порушення ще в чотирьох облгазах

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, виявила порушення на підприємствах Запоріжгаз, Львівгаз, Чернігівгаз і Чернівцігаз.

Про це повідомляється на сайті НКРЕКУ.

На засіданні 29 березня Нацкомісія має намір оштрафувати облгази на 850 тисяч гривень кожен і зобов'язати їх провести перерахунок обсягів споживання газу для побутових споживачів до 18 квітня.

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

       Но, главное - "НКРЕКП зобов'язала зробити перерахунок всім споживачам до 18 квітня. А ще регулятор звернувся до АМКУ щодо ознак зловживання облгазами монопольним становищем". Итак, в сухом выводе:

      1. Штраф, наложенный НКРЕКП - 850000 грн.

       2. Штраф, наложенный АМКУ (намного больший 850000 грн)!

       3. Полный ПЕРЕРАСЧЁТ ОПЛАТЫ ЗА ГАЗ за предыдущие месяцы (а может и годы!)  ВСЕМ ПОТРЕБИТЕЛЯМ С ПОСЛЕДУЮЩЕЙ КОМПЕНСАЦИЕЙ В ДАЛЬНЕЙШИХ РАСЧЁТАХ! 

 

       Советую зайти в свои личные электронные кабинеты Розподільника (ПАТ "Чернівцігаз" - ГОРДА), а также Постачальника (ТОВ "Чернівцігаз ЗБУТ" - ЛЯШЕНКО)  и удостоверится в том, что УЖЕ У ВСЕХ ПОТРЕБИТЕЛЕЙ СНЯТА ПРОТИВОПРАВНАЯ ЗАДОЛЖЕННОСТЬ с 2015 года за ПРОИГРАННЫЕ В СУДЕ НОРМЫ КМУ и НЕДОЧИСЛЕННЫЕ с НОЯБРЯ 2018 года (а это сотни и даже тысячи гривен у каждого Буковинца)!!! 

О судебном процессе против газовиков в Черновцах –

       Следующее (9-е) судебное заседание назначено на 28 марта, начало в 11:00.

       Приглашаем всех небайдужих в Первомайский р-ный суд. главенствующий судья Нестеренко Е. В., 26 позывачив, защитник (представитель) истцов Геков Г. А.).

 

     Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина (095-474-37-54)

avatar

Правозащитник

26 березня 2019 19:41