Ніч «кохання» красуні-чернівчанці обійшлася в десять тисяч гривень

Ніч «кохання» красуні-чернівчанці обійшлася в десять тисяч гривень

25.06.2016, 20:43

Минулого тижня за посягання на чуже майно, вчинене при дещо пікантних обставинах, до кримінальної відповідальності притягнуто 26-річного жителя с. Магала Новоселицького району.

Матеріали кримінального провадження, що були ретельно проаналізовані у судовому засіданні, засвідчують, що на початку доби 14 лютого 2016 року молодий чоловік у нічному клубі “Сфера” м. Чернівці познайомився із ровесницею. І коли на танцполі пролунав прощальний вальс, дівчина дала згоду продовжити приємне спілкування із фігурантом у наперед орендованому ним номері одного із готелів, що на вул. Чкалова обласного центру.

Про це повідомив Володимир Драюк, ТУ ДСА України в області.

Та коли вранці, розморена спиртним та любощами, дівчина відкрила очі – ні новоявленого коханця, ні золотого ланцюжка із кулоном загальною вартістю у 10 тис. гривень на власній шиї не виявила…

Правоохоронцям, до яких красуня в якості потерпілої звернулась за допомогою, оперативно ідентифікувати особу крадія за досить чітким фото, відтвореним за записами камер відеоспостереження нічного клубу.

Провина нічного шукача «пригод та скарбів» у даному таємному викраденні чужого майна (крадіжці) у ході судового процесу була встановлена у повному обсязі. І служителі Феміди за скоєне, із врахуванням обставин, що обтяжують та пом’якшують відповідальність, призначили йому штраф у розмірі 75 неоподаткованим мінімумів доходів громадян – 1 тис. 250 гривень.

Автор цих рядків не раз готував аналогічні матеріали, але у них мова здебільшого йшла про «подвиги» «нічних метеликів», які за подібних обставин обкрадали любителів «миттєвого кохання». Та, як бачимо, на Буковині зустрічаються і кавалери, у яких теж щерблене сумління.

1