Незначна кількість людей, яка вийшла в Чернівцях на мітинг  з Тягнибоком, наслідок співпраці 'Свободи' з колишніми регіоналами у Чернівецькій міській раді, - думка

Незначна кількість людей, яка вийшла в Чернівцях на мітинг з Тягнибоком, наслідок співпраці "Свободи" з колишніми регіоналами у Чернівецькій міській раді, - думка

24.05.2017, 18:09

Народний депутат, лідер парламентської фракції "Народний фронт" Максим Бурбак заперечив слова лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока про "благання Бурбака підтримати Каспрука на виборах", про що "свободівець" учора заявив у ефірі місцевого ТБ.

Про це Бурбак повідомив у коментарі кореспонденту molbuk.ua

Зокрема, Бурбак висловив подяку Тягнибоку за те, що той підтримує ініціативу щодо проведення дострокових виборів Чернівецької міськради.

"Я вітаю те, що Олег Тягнибок завітав до Чернівців. Дякую за те, що він підтримує мою вимогу про перевибори міськради. Але та кількість людей, яка вийшла учора в Чернівцях на мітинг на підтримку лідера "Свободи" - це факт, який свідчить, до чого призвела співпраця "Свободи" із колишніми регіоналами у Чернівецькій міській раді. Люди ж не дурні, і все бачать", - сказав нардеп.

"По-друге, я розумію, що Тягнибокові якось треба виправдовуватись через злягання його підлеглих з регіоналами. І він починає розказувати байки щодо благань по підтримці мера Каспрука. З Олегом Тягнибоком я дуже довгий час не зустрічаюся. Після того, як вони скотилися в "маргінес" у великій політиці, коли вони вийшли з коаліції постмайданних сил, що призвело до перевиборів Верховної Ради, ми практично не бачилися", - сказав Бурбак.
Бурбак заявив, що не бачився з Тягнибоком, відколи

Він заявив, що не мав з Тягнибоком розмови щодо виборів Чернівецького міського голови і не просив його про підтримку кандидата Олексія Каспрука.

"Про це я точно не мав з ним розмови. Як би йому не кортіло, щоб до нього зверталися. Можливо, він мене переплутав із Василем Проданом?", - сказав Бурбак.

"Я попереджав його колег щодо ситуації в "Свободі" у Чернівцях - про те, що вони йдуть на співпрацю з регіоналами, і вони в залежності від "фірташівців", - уточнив народний депутат.

"Також раджу йому, коли він приїжджає в області, більш ретельно готуватися, і щоб йому давали більш об’єктивну інформацію про політичний розклад сил на місцях. Тоді він би не виглядав так кумедно. Кумедно, тому що він підтримує перевибори Чернівецької міськради, а керівник його фракції у міськраді Ілюк натомість підписав звернення, в якому група депутатів міськради просить парламент не призначати перевибори", - сказав Бурбак.

Як відомо, учора у прямому ефірі телеканалу "Чернівецький промінь" Тягнибок заявив: "Хай Бурбак розкаже, як підходив до нас, просив і благав, аби депутати-свободівці підтримали їхнього голову міської ради. Хай би розказав, як вони обіцяли активно сприяти, якщо свободівці проголосують за їхнього секретаря ради…".

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Оце вже  пльотки і пліткарі бурбак та тягнибок, спочатку дякують один одному а потім обсХХрають один одного, а ви цю муру публікуєте

avatar

Пантелеймон

25 травня 2017 19:26