Микола Федорук привітав чернівчан  з Днем Світлого Христового Воскресіння!

Микола Федорук привітав чернівчан з Днем Світлого Христового Воскресіння!

19.04.2014, 14:37

Дорогі чернівчани!

Щиро поздоровляю усіх Вас з Днем Світлого Христового Воскресіння!

Це перший Великдень, який наша громада святкує після виснажливих змагань за людську гідність, правду і справедливість.  Ціною страшних жертв, в тому числі життя двох чернівчан, ми змінились самі і змінюємо нашу країну.  Здавалося, аж тепер Україна перестане бути мачухою для власних дітей і займе гідне її місце у світі.  Та  перед остаточною перемогою доля  послала нам  останнє випробування. Впевнений, що і його ми гідно здолаємо.  

Запорукою й свідченням цього є  світлий Великдень. Бо як не була  марною жертва Христа, який добровільно пішов на смерть за усіх нас, так не буде марною жертва новітніх героїв України, які загинули, щоб подарувати нам ще один шанс. Народ України дав урок гідності всьому світові. І народ України виборов право самому бути господарем в своєму домі. А дім цей, я впевнений, усі ми разом обов’язково зробимо світлим, затишним, де кожен зможе жити достойним життям.

Своїм Воскресінням Христос явив диво. Поборовши смерть засвідчив торжество добра над злом. Україна теж потребує дива. Мусимо всі повірити в нього.  Так як повірили в себе під час революції гідності на Майдані. І тоді диво  обов’язково трапиться, явивши світові оновлену країну. Такою, якою її бачив наш національний пророк Шевченко: «І на оновленій землі  Врага не буде, супостата, А буде син і буде мати, І будуть люди на землі». 

Нехай мине нас чаша зради, підлості, розчарування і суму. Нехай у кожну  чернівецьку сім’ю прийде  мир, відчуття впевненості і спокою.  Кожна душа нехай сповниться оптимізмом, наснагою й радістю.  Господь, який Воскрес,  обов’язково  благословить нас і збереже всю нашу велику чернівецьку родину.

Зі святом!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Щиро ваш, народний депутат України  Микола ФЕДОРУК

1