Каспрук подасть в суд на Михайлішина, бо той затикає депутатам рота

Каспрук подасть в суд на Михайлішина, бо той затикає депутатам рота

29.08.2013, 21:13

- Міська рада за ініціативи деяких очільників виступила в якості рейдера, - прокоментував депутат від "Фронту змін" Олексій КАСПРУК рішення 35 депутатів більшості надати Калинівському ринку дозвіл на складання проекту відведення земельної ділянки в постійне користування.

- Тобто, сьогодні депутати не тільки продовжили закріплювати питання, згідно з яким у приватного підприємця забирається викуплена ним земля. Виявляється, ми ще забираємо землю у держави і сподіваємося, що органи прокуратури відповідно реагуватимуть. 

Каспрук також заявив, що подасть судовий позов на секретаря міськради – бо той не дав висловитись депутату перед голосуванням за це питання.

- Я подам окремий судовий позов, бо під час голосування цього питання мені Михайлішин не дав можливості висловити свою думку, яка, можливо, змінила би результати голосування. Тобто, фактично депутатам закривають рот. А це є порушенням законодавства та регламенту міської ради, - додав Каспрук.

Зокрема, Каспрук заявив, що Вінницький апеляційний суд своїм рішенням призупинив дію минулого рішення сесії міської ради.

- Але міська рада і начальник юридичного управління діяли за класичною схемою: "А ми вже все зареєстрували! Ми розуміємо, що рішення суду правильне. Але ми вже все вчинили, і рішення суду вже прийшло із запізненням". Це говорить про те, що ведуться не зовсім законні дії, - переконаний керівник опозиційної фракції.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (7)

каспрук, от алкашей заявления не принимают. Сначала протрезвей,потом иди в суд. С перегаром охрана не пустит

avatar

каспруку

29 серпня 2013 19:28

А це правда, що Каспрук літом лікувався від алкоголізму в закритій клініці?

avatar

Олег

29 серпня 2013 23:37

Краще бути алкоголіком, ніж наркоманами як майже кожен з регіоналів!!!

avatar

Альона

30 серпня 2013 10:28

Так, алкаши, всі, хто проти ПОЦа!!! А ті хто разом з ПОЦем-це "тверезники, не вори, не бандюки"! Смішно!!!!

avatar

30 серпня 2013 11:29

Так Каспрук алкоголік чи ні? Шо ви людям голову морочите, скажіть так як є!

avatar

Олег

30 серпня 2013 15:45

Альона, краще бути здоровим та займатись спортом.Такі чоловіки більш подобаються жінкам.Підтягнуті,стрункі, а не тридцятирічні з пивними животами як у старців

avatar

Альоне

31 серпня 2013 13:43

До чого тут всі ?! Мова йде про Каспрука.

avatar

до 4-го

31 серпня 2013 13:45