Скандальну Кам'янську школу, за яку підрядник гучно вимагав від влади додаткові мільйони, вже тихо відкрили без пояснень

Скандальну Кам'янську школу, за яку підрядник гучно вимагав від влади додаткові мільйони, вже тихо відкрили без пояснень

07.10.2021, 16:56

 Учні та педагоги школи у Кам’янці, що на Глибоччині, проводять заняття у комфортному сучасному приміщенні. Новий корпус навчального закладу звели у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Тут є школа на 1200 місць та дитячий садочок для 100 малюків.

До послуг учнів – новий спортзал, меблі та приладдя, комп’ютерний клас, швейні машинки у кабінетах праці тощо. 

Як зауважив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук, Кам’янка – одне із найбільших сіл Буковини, щороку у перший клас тут ідуть близько 200 учнів. Тож украй важливо, що завдяки президентській програмі довгобуд вдалося перетворити на сучасний добре оснащений заклад освіти.

Понад 80% педагогічного колективу зробили щеплення від COVID-19, тож школа продовжує працювати очно в умовах «жовтої» зони карантинних обмежень.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cаботаж “Великого будівництва” Зеленського: хто і чому блокує здачу в експлуатацію добудови Кам'янської школи?

Роботи виконано  кампанією депутата Чернівецької обласної ради Василя Бічера «Надія». 

1