Привітання начальника УСБУ в Чернівецькій області Руслана Сторожука з Новим роком та Різдвом Христовим!

Привітання начальника УСБУ в Чернівецькій області Руслана Сторожука з Новим роком та Різдвом Христовим!

31.12.2018, 02:25

Дорогі буковинці!

Від імені особового складу Управління СБ України в Чернівецькій області сердечно вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Ми всі разом пережили насичений бурхливими подіями і важливими звершеннями рік. Ще більше згуртувалися, збагатилися новим досвідом і продемонстрували всьому світові відповідальність за долю рідної землі. Кращі сини України злагоджено й рішуче протидіють агресору, ставши пліч-о-пліч на захист територіальної цілісності та незалежності нашої держави.

 Надихаючи вірою у мирне і щасливе майбутнє України, ці чудові зимові свята допомагають нам пережити складнощі, відчути радість від  спілкування з найближчими людьми, висловити їм свої почуття шани й любові. І найголовніше - дарують особливе відчуття єдиної великої української родини.

Нарешті здійснилася одвічна мрія багатьох поколінь українців – мати свою незалежну церкву. Тож хай Різдво Христове об`єднає усіх - і тих, хто зустрічає свята в колі найдорожчих людей, і тих, хто перебуває далеко від своєї домівки, хто на сході України захищає рідну землю від агресора. А яскраве світло Вифлеємської зорі стане провісником Миру й осяє нам  шлях до Перемоги.

Щиро бажаю кожній буковинській родині здійснення найзаповітніших мрій, щедрої долі, міцного здоров’я і благополуччя. Нехай Боже благословення повсякчас наповнює життєдайним теплом Ваші серця!

Щасливих, добрих і веселих свят!

Христос рождається!

Славімо Його!

 З повагою начальник УСБУ в Чернівецькій області Руслан Сторожук

1