У Чернівцях невідомі проникли в  партійний офіс 'Руху нових сил Саакашвілі' (ФОТО)

У Чернівцях невідомі проникли в партійний офіс "Руху нових сил Саакашвілі" (ФОТО)

20.12.2017, 11:43

Про це повідомив керівник обласної організації політичної партії "Рух нових сил" Роман Ванзуряка. 

- Вчора листівки в під'їздах, сьогодні проникнення в партійний офіс... - написав Роман Ванзуряк на своїй сторінці у ФБ. 

Як розповів BukNews Роман Ванзуряк, зараз на місці проникнення працюють експерти з поліції. На перший погляд з офісу нічого не пропало, але багато речей не на своїх місцях.  Невідомі гості ретельно переглянули партійну документацію, покопалися в офісному компьютері. Що саме їх цікавило, або що вони могли туди додати від себе, політик не знає. 

За словами активістки Ольга Мотуляк, невідомі зловмисники розпакували коробки із новорічними костюмами та подарунками для дітей. Документи, речі канцелярія – все не на своїх місцях. "Ми знайшли зламані ножиці, очевидно, ними намагалися щось відкрити. Із комп’ютера повитягали шнури", – додала Ольга Мотуляк. 
 

Вчора, нагадаємо, У Чернівцях невідомі поширили листівки з «чорним піаром» проти місцевого соратника Саакашвілі. «Ось так нас сьогодні зранку «привітали» наші політичні опоненти. Ця кампанія «чорного піару» почалася, коли команда Саакашвілі та інші організації розгорнули наметове містечко під Верховною Радою. Тоді подібну «чорнуху» друкували на сумнівних сайтах і розсилали нашим рідним в особисті повідомлення, - зазначила в коментарі БукІнфо голова Чернівецького міського осередку Руху Нових Сил Ольга Мотуляк.

 Для них немає нічого святого – вони готові паплюжити абсолютно все – наші сім’ї, рідних, друзів, обливають їх брудом. Ми були готовими, що задля збереження існуючого режиму і політичного впливу вони опуститься до таких ницих методів боротьби – чекати від тих людей, до яких ми стоїмо в опозиції, чогось іншого – не варто. Це – їх методи. Підлі, брудні, такі ж, якими свого часу користувалися люди Януковича. В них немає ніяких аргументів проти нашої діяльності, тож не дивно, що вони вдалися до особистих образ. Так само влада намагалася дискредитувати нашу боротьбу провокаціями біля палацу «Жовтневого» у Києві. Я знаю, що це – не кінець, і плануються й інші провокації, та ми готові до всього , навіть до арештів та переслідувань. Але це значить, що ми на правильному шляху і будемо іти ним до кінця» - каже Ольга Мотуляк 

Роман Ванзуряк у коментарі журналістам повідомив, що  листівку знайшли в під’їзді одного з житлових будинків у Чернівцях.  "Мені невідомо, хто це зробив. Навіть цим не переймаюся", - сказав він, додавши, що не планує звертатися до правоохоронців із заявою щодо цього інциденту.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ну і хрєн їм у зуби. Давно пора розгромити їхню конюшню.

avatar

Антон

20 грудня 2017 17:31