Чернівці потребують допомоги Ізраїлю для озеленення міста

Чернівці потребують допомоги Ізраїлю для озеленення міста

19.12.2017, 22:21

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук мав робочу зустріч з повноважними представниками міста Нетанья (Ізраїль): депутатом міської ради Борисом Цирульником та керівником Єврейського Національного Фонду по Євразії Ігалом Ясіновим.

Борис Цирульник офіційно підтвердив зацікавленість мера Нетаньї пані Міріям Фіреберґ у встановленні партнерських стосунків з Чернівцями та запросив Олексія Каспрука на чолі делегації спеціалістів з муніципального розвитку відвідати Ізраїль найближчим часом. Ігал Ясінов розповів про завдання Єврейського Національного Фонду та успішну практику реалізації великих екологічних проектів.

Так, 95% лісів та парків Ізраїлю є рукотворними та створені зусиллями Фонду за останні 115 років. Чернівецький міський голова з вдячністю прийняв пропозицію мера Нетаньї та запропонував ізраїльській стороні опрацювати можливість повернення до розгляду проекту влаштування у Чернівцях так званого «Біблійного Саду», а також спільного здійснення проектів з впорядкування парків, пляжів та набережної ріки Прут. Сторони домовились про подальші контакти, повідомили в прес-службі Ратуші.

1


КОМЕНТАРІ (2)

а де каспрук візьме «спеціалістів з муніціпального розвитку» як у нього взагалі ніяких спеціалістів немає. Крім карімовой канєшна

avatar

Петя

20 грудня 2017 09:28

це проездом,для пиару,це так з потягом до Сучави 

avatar

Вассерман

20 грудня 2017 09:31