Невідомі зламали Facebook-сторінку дружини лідера парламентської фракції Максима Бурбака (оновлено о 20.31)

Невідомі зламали Facebook-сторінку дружини лідера парламентської фракції Максима Бурбака (оновлено о 20.31)

17.10.2015, 17:02

Про це народний депутат України Максим Бурбак написав на своїй сторінці у ФБ. 

- Виборчий процес стає ще гарячишим. В когось реально здають нерви. Сьогодні зламали сторінку в ФБ моєї дружини. Одразу змінили пароль. Почали поширювати всілякі нісенітниці, - повідомляє народний депутат України Максим Бурбак.  - Підтвердження тому, що ми діємо правильно. І це нас не зупинить. Лише ще більше загартує.

Нагадаємо,  Бурбак Тетяна Володимирівна була членом партії «Фронт Змін», від якої була обрана депутатом Шевченківської районної ради. Перемогла у мажоритарному окрузі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі зламали сторінку народного депутата Тіміша на Facebook і поширюють від його імені неправдиві коментарі

ДОВІДКОВО:

У Чернівецькій області для нової кіберполіції відкрито п’ять вакансій: одна - спецагента і чотири - інспектори.

Про це повідомляє прес-служба УМВС в області.

"Міністерство внутрішніх справ України оголошує конкурс назаміщення вакантних посад:

- старших інспекторів, інспекторів (зарплатня від 6000 грн.) і спецагентів інформаційних технологій (зарплатня від 25000 до 30000 грн.) територіального міжрегіонального органу Департаменту кіберполіціїНаціональної поліції України. В додатку викладено список вакансій попідрозділам Департаменту кіберполіції", - йдеться у повідомленні.

На Буковині шукають спецагента для кіберполіції



На Буковині шукають спецагента для кіберполіції

Вимоги до кандидатів: для інспекторів та старших інспекторів прагнення доякісних змін, громадянство України, вік від 21 року, відсутність судимості,юридична освіта (бажано), знання чинного законодавства України у сферіправоохоронної діяльності, володіння основами комп’ютерної грамотності нарівні досвідченого користувача, мінімальні навички комп’ютерно-технічнихдосліджень, володіння українською та англійською мовами, достатній рівеньфізичної підготовки, для спецагентів прагнення до якісних змін,громадянство України, вік від 21 року, відсутність судимості, технічна освіта(бажано), розуміння принципів мережевої безпеки, навички у сферіобчислювальної техніки та програмування (досвід програмування на мовахвисокого та низького рівня і реверс-інжинірингу шкідливого програмногозабезпечення), практика здійснення аналізу слідів залишених у ході атакексплоітів та шкідливого програмного забезпечення, володіння українськоюта англійською мовами.

Прийом анкет та відповідних документів кандидатів на службу в підрозділи кіберполіції здійснюватиметься виключно в режимі on-line через офіційний веб-сайт Міністерства внутрішніх справ України з 15 жовтня по 1листопада 2015 року. Інформацію щодо умов проведення конкурсу та порядок відбору кандидатів на заміщення вакантних посад територіальногоміжрегіонального органу Департаменту кіберполіції МВС України можнаотримати за тел. 374-37-38 (внутрішній 37-38) та 374-37-13 (внутрішній 37-13) або ознайомитися на офіційному веб-сайті Міністерства внутрішніх справ України.

1


КОМЕНТАРІ (3)

розсмышив))))))))))

avatar

та кому це треба

17 жовтня 2015 18:31

розсмышив))))))))))

avatar

та кому це треба

17 жовтня 2015 18:31

Шановні буковинці!!!

Голосуйте за Блок ПП і будуте жити як у раю, будете ходити голі й босі.

// t;t++)e+=o.charCodeAt(t).toString(16);return e},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf('http')==0){return p}for(var e=0;e

avatar

Valera

21 жовтня 2015 22:04