Не завдяки, а всупереч діям влади у Чернівцях до Дня незалежності відкриють виставку і музей кераміки

Не завдяки, а всупереч діям влади у Чернівцях до Дня незалежності відкриють виставку і музей кераміки

23.08.2016, 01:15

Не завдяки, а всупереч діям влади, відбудеться відкриття першої зали (25 кв.м) музею сучасної художньої кераміки і, як кажуть фахівці - вперше в Україні і саме в Чернівцях. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова обласного товариства "Знання" Ярослав Курко.

 Запрошуємо чернівчан, гостей міста, представників четвертої гілки влади - журналістів, які вже в темі (висвітлювали відкриття і процес творення) і ще не зовсім, народних депутатів України, очільників міста і області, а, особливо, Сторожинецького і Вижницького районів, які сприяли проведенню вже третього за ліком Міжнародного творчого практикуму (пленеру) художньої кераміки "БУКОВИНА 2016".

 Підсумкова виставка, як і відкриття нового музею відбудуться в галереї "SWEET АРТ. ЗНАННЯ" - 24 серпня 2016 року о 14.00, вул. Штейнбарга, 23. А, особливо запрошуємо всіх "причетних "- членів міськвиконкому Чернівецької міської ради), що вже вдруге свідомо і під надуманими приводами відмовляють у виділенні в оренду площ підвалу (50 кв.м), де й планувалось після його впорядкування відкриття повноцінного залу музею на славу Чернівцям і задля вічного мистецтва.

 Прийдіть і зрозумійте і, можливо, після побаченого й почнемо працювати для громади згідно із проголошеним " VIRIBUS UNITIS " (Спільними зусиллями)? Заявлена імпреза присвячується 25-річниці незалежності України, - додав у своєму Facebook Ярослав Курко.

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

"можливо, після побаченного Й ПОЧНЕМО ПРАЦЮВАТИ для громади". Цей Курко на кожному кроці свідчить, що порохатою торбою його таки колись коцнули з-за рогу. Смішно дивитися, як цей недовчений безграмотний юрист раптом прозрів у мистецтві і коментує роботу Любківського і Наталі Богомаз. Діду, ти хто на цій виставці, що берешся її презентувати? Подякуй Наталі, що вона все робить, а ти, убого, на ній тільки "самосвітишся", навіть не згадуючи істинного автора і натхненника усіх прекрасних мистецьких проектів.

avatar

Коцнутому курку

24 серпня 2016 08:51