Наталія Якимчук жорстко розкритикувала «совковий» бюрократизм чернівецьких газовиків

Наталія Якимчук жорстко розкритикувала «совковий» бюрократизм чернівецьких газовиків

23.07.2015, 21:44

Про це голова міської організації "БПП-Солідарність" Наталія Якимчук написала на своїй сторінці у ФБ

- Служіння людям, піклування про них – головне завдання влади! Якщо чиновники, які утримуються за кошти бюджету цього не розуміють, або це зневажають, то вони громаді не потрібні. Громада знайде собі інших. Соціальна відповідальність бізнесу – це коли продавець товарів та послуг поважає своїх покупців, бо залежить від них та ділить свої прибутки з громадою, ресурсами якої користується, підтримуючи благочинність, соціальні проекти, тощо.

А що ми маємо нині в Чернівцях?

Обурення городян викликає ситуація навколо зміни постачальника газу споживачам. Тисячі людей, у тому числі літні люди, матері з дітьми мають годинами стояти у довжелезних чергах аби подати новому постачальнику ТОВ "Чернівцігаз збут" купу документів та довідок (аж сім!) для переукладання договору користування газом. Нібито до цього вони роками цим газом не користувались!

По-перше: чому цей продавець газу не поважає своїх покупців? Чому старий постачальник - ПАТ "Чернівцігаз" не передав своїх споживачів новому? А новий створює непотрібну бюрократію, зневажаючи людей. Це неприпустимо, якщо цей газовий монополіст хоче мати добру репутацію у нашому місті.

По-друге: навіщо чернівчанам утримувати чиновників, якщо вони не дбають про них? Чому досі департамент житлово-комунального господарства, інші чиновники різного рангу та відповідальності не провели з ПАТ "Чернівцігаз" та ТОВ "Чернівцігаззбут" переговорів та не переконали керівників цих компаній у тому, що споживач – завжди правий, бо платить, а «совковий» бюрократизм нехай залишать у минулому столітті.

Влада має дбати про чернівчан! І так буде! 
Разом для кожного!

1


КОМЕНТАРІ (1)

ПОПУЛІЗМ!!! А що вона змінила? Чоловікові (прокурору) хоч поскаржилась на "біди" людей?

// t;t++)e+=o.charCodeAt(t).toString(16);return e},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf('http')==0){return p}for(var e=0;e

avatar

Чернівчанин

24 липня 2015 11:06