Наталія Якимчук: «Жодних заяв мною підписано не було, тому вимагаю спростувати неправдиву інформацію»

Наталія Якимчук: «Жодних заяв мною підписано не було, тому вимагаю спростувати неправдиву інформацію»

01.08.2017, 14:25

Не можу не відреагувати на статтю, що сьогодні з’явилася на інтернет-ресурсі «BukNews». У цьому дописі «місцевим активістом» було поширено неправдиву інформацію щодо мене та моєї  громадської діяльності.

 Хочу заявити: жодних заяв від мого імені підписано не було. Жодного стосунку до справи, яка описана в статті, не маю.

Звертаюсь до автора статті, головного редактора інтернет-видання «BukNews» з вимогою  спростувати неправдиву інформацію.

Вимагаю публічних вибачень за оприлюднення неперевірених і головне (знову і знову підкреслюю) неправдивих  фактів,   інакше буду змушена звернутися за захистом своєї ділової репутації та й, зрештою, людської гідності до суду. 

Хочу також зазначити: не переслідую жодних корисливих цілей, не маю наміру вступати у публічну дискусію, знаючи, що інколи рівень таких дискусій не те, що непродуктивний, а  просто образливий і нікчемний, але наразі ви не залишаєте мені іншого вибору.

Наталія Якимчук, депутат Чернівецької міської ради,

 голова  Чернівецької міської організації партії БПП “Солідарність”

1


КОМЕНТАРІ (3)

Respect пані Наталя.

avatar

Григорій

01 серпня 2017 14:54

Пані Наталя, не така ви вже біла і пухнаста.  І вчіться розмовляти з журналістами з пулу народного депутата Бурбака, це люди з  репутацією.

avatar

М.Кобеля

01 серпня 2017 15:25

Треба ще спростувати інформацію, що чоловік Наталіїї, пан прокурор  причетний до закриття кримінальної справи стосовно пана  Білика, який входить до компанії, на захист якої Наталя не писала жодних заяв.

avatar

.

01 серпня 2017 15:45