Наступний рівень — чемпіонат України

Наступний рівень — чемпіонат України

07.07.2015, 13:24

Найбільше наше багатство — час. Хто уміло виділяє його на вдосконалення власної особистості, розвитку внутрішнього світу — виховує в собі сильну, цілеспрямовану людину. Адже танець стає пульсом, серцебиттям, ритмом життя.

З трьох літ відшліфовують вишукані „па” Богдана Сорощук (11 р.) та Олексій Колотило (12 р.), Анастасія Равлюк (10 р.) та Валентин Чумак (11 р.). На сьогодні досягненнями стали кубки, грамоти і медалі, отримані на численних конкурсах у Чернівцях, Тернополі, Івано-Франківську, Львові, Києві.

Ось нещодавно серйозно, з великою відповідальністю і вірою в перемогу готувались пари до Кубку Західного регіону, що відбувся у торгівельно-розважальному центрі „Панорама-Чернівці”. Тривалі репетиції Богдани та Олексія у приватній школі „Лідер” (тренер Владислав Берник), Анастасії та Валентина у „DanceLife” (Василь Савка), правильний вибір костюмів, хвилювання за постановки творчих номерів латиноамериканської програми наближували хвилюючий день конкурсу. З-поміж багатьох учасників наші пари обидві вибороли перші місця. Богдана та Олексій у категорії 1-Е класу, Анастасія та Валентин — 1-D.

Тепер танцівники готуються до участі в чемпіонаті України. Світлих життєвих цілей дітям та вмінь для їх досягнення.

Лариса Дущак

1