Наша подяка ветеранам за мирне небо – захищена старість, турбота та соціальні гарантії, - Віталій Ткачук

Наша подяка ветеранам за мирне небо – захищена старість, турбота та соціальні гарантії, - Віталій Ткачук

09.05.2014, 12:07

Напередодні Дня перемоги кандидат на посаду міського голови Віталій Ткачук створив справжнє свято для представників міської ветеранської організації. Про це повідомляє прес-служба депутата Чернівецької обласної ради.  

Кілька десятків ветеранів у невимушеній атмосфері мали смогу поспілкуватись з молодим політиком, надати йому слушні настанови щодо вирішення важливих проблем людей поважного віку та обмінятись думками і баченнями розвитку Чернівців.

Так, Віталій Ткачук, зокрема, пообіцяв, що за умов його обрання мером, він завжди особливу увагу приділятиме людям поважного віку та соціальному забезпеченню ветеранів.

«Мова йде не лише про істотне збільшення фінансової допомоги ветеранським організаціям. Я маю намір за перший рік роботи в міській раді щонайменше у 5 разів збільшити грошову підтримку цим об’єднанням», - говорить Віталій Ткачук.

На його глибоке переконання, ще одне надважливе питання – це створення ветеранських клубів дозвілля.

«Я прагну, - зазначає кандидат, - аби люди поважного віку Чернівців завжди відчували себе соціально захищеними, та були щасливими, здоровими і усміхненими. Адже саме вам – ветеранам – ми завдячуємо усім, що маємо зараз. І тому я хочу подякувати вам за ваші уроки мудрості та мужності, виваженості та гідності, щирості та натхнення. Низький уклін вашому героїчному подвигу!»

Не обійшлось на святковому обіді і без традиційних фронтових пісень у виконанні хору ветеранів. У свою чергу, Віталій Ткачук та Анна Даманська з нагоди свята спільно заспівали свою відому пісню «Чернівці».

1


КОМЕНТАРІ (4)

а в Чернівцях з ряжених ветеранів клоунаду довго ще будуть робити?

війна закінчилася 1945 році! скільки років цим "ветеранам" 40? 50? 60?

наймолодшому ветерану який призивався воювати нині 85 (!!!) років

 

ЗАДОВБАЛИ ВИ СВОЇМ ЦИРКОМ

avatar

Василь

09 травня 2014 14:15

ВАСИЛЬ ВИ БАРАН-БАРАНОМ

avatar

АРТУР

09 травня 2014 19:45

Це підкуп виборців.

avatar

Зрячий

10 травня 2014 12:38

От і все.  І це претендує на посаду місьголови ?

avatar

Василь

10 травня 2014 22:16