Нардепи Рибак і Тіміш з Буковини ініціюють допомогу погорільцям Калинівського ринку

Нардепи Рибак і Тіміш з Буковини ініціюють допомогу погорільцям Калинівського ринку

21.03.2018, 17:51

Іван Рибак та Григорій Тіміш звернулися до прем`єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням надати матеріальну допомогу підприємцям Калинівського ринку, які постраждали від пожежі.

Як розповів Іван Рибак, він отримав звернення від підприємців 5 сектору КП МТК "Калинівський ринок", де сталася масштабна пожежа, із проханням звернутися від їхнього імені до Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з клопотанням про допомогу. 

"Звернення підписали представники постраждалих від масштабної пожежі у секторі килимів Калинівського ринку, в ході якої вигоріло 57 торговельних точок. Незважаючи на оперативні дії адміністрації ринку, пожежної команди комунального підприємства та підрозділів МНС, локалізувати і загасити вогонь вдалося не одразу. Підприємці зазнали серйозного фінансового удару, - наголосив на брифінгу у ВР Іван Рибак. - Залишити їх наодинці з такою бідою ні я, як народний депутат від Чернівецької області, ні мій колега Григорій Тіміш права не маємо. Тому ми звертаємося до Володимира Гройсмана з проханням допомогти людям, виділити кошти на відновлення робочих місць та приміщень, у яких вони працювали. А це - понад 100 робочих місць звичайних підприємців-буковинців".

- Ні хвилини не вагаючись, сьогодні підтримав свого колегу Івана Рибака в спільному зверненні до Уряду-надати допомогу постраждалим підприємцям 5-го сектору Калинівського ринку міста Чернівців, які фактично втратили свої робочі місця після позавчорашньої пожежі - заявив Григорій Тіміш. - Калинівський ринок - один з найпотужніших ринків України, тому ми повинні допомогти людям відновити можливість займатися підприємницькою діяльністю. Ці люди там працюють не один рік і залишити їх один на один з бідою не можна. Тому ще раз звертаюся про підтримку і сподіваюся, що ми будемо почуті. У відновленні робочих місць найпотужнішого бюджетоутворюючого ринку міста Чернівців, мають бути максимально зацікавленими і керівництво ринку, і міська влада. Дякуємо Богові що все обійшлося без людських жертв....

Джерело: http://acc.cv.ua/ 

1