Нардепа Семенюка закидали яйцями - потрапили в охоронця (ВІДЕО)

Нардепа Семенюка закидали яйцями - потрапили в охоронця (ВІДЕО)

15.08.2014, 20:16

Під час мітингу прихильників люстрації у вівторок, 12 серпня під стінами парламенту, нардепа-буковинця Артема Семенюка закидали яйцями. В самого депутата яйце не потрапило, натомість влучило в охоронця.

Такі висновки можна зробити, переглянувши відео видання "Навигатор", завантажене в YouTube.

На відео видно, що, коли мітингувальники накинулись на Семенюка, він заявив, що "вже позафракційний" і "не є регіоналом".

Нагадаємо, Артем Семенюк під час голосування за внесення в порядок денний закону "Про очищення влади" у вівторок не брав участі у голосуванні.

У четвер, 14 серпня під час голосування за аналогічний проект Семенюк був відсутній у сесійній залі.

Колишній регіонал Артем Семенюк обраний "мажоритарником" від округу №204 (м. Хотин).

Джерело: molbuk.ua

У червні, нагадаємо, нардепи Семенюк і Попеску засвітилися на килимі ганьби. Коридор ганьби було прокладено біля верховної ради.

- Тепер так депутати заходять до парламенту. Тут фотографії всіх зрадників України. Про це на своїй сторінці у ФБ написав Дмитро Чигрин.

Народний депутат України від Буковини Артем Семенюк голосував простим підняттям руки за диктутаорські закони 16 січня.

 

Народний депутат України від Буковини Артем Семенюк був серед тих 148 народних депутатів від Партії регіонів та КПУ, які  звернулися до керівництва Сейму Польщі з проханням визнати Волинську трагедію геноцидом польського народу. 

— Історія подібних прецедентів не знає, щоб народні депутати, котрі отримали мандат від українського народу, намагалися дискредитувати свою націю й свою державу, — заявляє нардеп Геннадій Москаль. — Дуже сумно й дивно, що серед підписантів є депутати від ПР із Чернівецької області з українськими прізвищами Семенюк та Федоряк.

Якщо вони підписують різну маячню, то чому б їм не звернутися до польського Сейму з проханням вшанувати польське військо під керівництвом короля Яна-І, яке 516 років тому, 26 жовтня 1497 року у Козьминському лісі під Чернівцями було розгромлене молдавським господарем Стефаном-ІІІ?

Видно, панове Семенюк та Федоряк забули, що є депутатами українського, а не польського вищого законодавчого органу. Утім, для Буковини була б невелика втрата, якби на наступних виборах вони балотувалися до польського сейму, - переконаний перший заступник голови Комітету ВР України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль, слова якого цитує його власна прес-служба.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Кто такой Гена и Артем, просто никто.

avatar

К слову

16 серпня 2014 22:23