Нардеп заперечила, що Продани проштовхували в УДАР Михайлішина, Сербінчука, тушок Чесанова, Кедя, Бешлея, Чинуша, Сірмана, Білика, Незборецького і Теутуляка

Нардеп заперечила, що Продани проштовхували в УДАР Михайлішина, Сербінчука, тушок Чесанова, Кедя, Бешлея, Чинуша, Сірмана, Білика, Незборецького і Теутуляка

19.04.2014, 13:59

Народний депутат України Оксана Продан заперечує конфлікт між нею, її безпартійним чоловіком-підприємцем та "УДАРом". Нагадаємо, за підсумками конференції Чернівецької міської організації парті УДАР було розіслано повідомлення  про те, що "упродовж тривалого часу чинилися безпідставні спроби втручання у роботу Чернівецької міської організації народним депутатом України Оксаною Продан, яка не є членом Чернівецької обласної організації".

В інтерв'ю журналістам активісти повідомили, що пані Оксана Продан "грубо втручалася у перебіг робочих процесів, намагалась впливати на формування внутріпартійної структури та кадрового резерву шляхом нав’язування кандидатур, що дискредитували себе як політичні діячі: це одіозні фігури області, депутати, які голосували синхронно з Партією регіонів за прийняття антинародних рішень та ті люди, які змінювали політичні орієнтири, керуючись виключно меркантильними інтересами.

Остання пропозиція від Оксани Продан стосувалася усунення голови міської організації Партії з «призначенням» на це місце «своєї» людини та формування списків до міської ради переважно з кадрового резерву її одіозного оточення".

Прес-конференція пані Оксани Продан відбулася в офісі її друзів, а не в партійному офісі УДАРу. Ця обставина навіть спричинила певне непорозуміння. Більшість журналістів неуважно прочитали запрошення, в якому було вказано інший номер будинку на тій таки вулиці Марії Заньковецької.  Тому чекали на початок прес-конференції перед закритим офісом обласного УДАРу. 

- Це питання до тих людей, у яких є якийсь конфлікт. У мене ні з ким ніяких конфліктів немає. Я прекрасно працюю з обласним осередком партії УДАР, - прокоментувала  пані Оксана Продан закиди на свою адресу.

Про міську організацію партії народний депутат нічого не сказала. Тільки подякувала місцевому штабу за те, що той вийшов на прес-конференцію, яка підігріла інтерес журналістів до неї самої. 

- Я не беру участі в роботі міської організації УДАРу, - продовжила тему політик. - Задавайте їм питання. У мене немає конфлікту. Я нікому не нав'язую свою позицію... Буду намагатися приїхати на сесію міської ради в Чернівцях. Дивилася опубліковані проекти рішень і не знайшла жодного питання, яке б не було пов'язане з перерозподілом власності. Мені здається, що це як мінімум некоректно, а як максимум злочинно. 

Значить ваші однопартійці брешуть, - уточнив Василь Забродський. - Ніякого списку від Оксани Продан не було? 

- Списку ніякого не було. - відповіла політик. - Я дуже дякую своїм однопартійцям: реклами безкоштовної ніхто крім своїх не зробить. Дякуючи цьому я сьогодні маю більше журналістів. 

- У мене немає жодних конфліктів... У нас ніколи не виникало питань між собою. Їх немає і їх не буде, - резюмувала Оксана Продан.  

Про роль свого чоловіка в політичних процесах пані Оксана відповіла так:

1


КОМЕНТАРІ (2)

Наехали на Оксану ни за что. Вот чем отличается ,один из главных обвинителей Оксаны, Коломиец, от того же Чинуша. Да ничем, крутил собственный крупный, бизнес, который ,как извесно, без поддержки или разрешения властии и исправно ей, власти, служил будучи членом горисполкома по квоте Нашей Украины.Разве что тем что вовремя перепрыгнул в УДАР и то только тогда , когда рейтинг Кличка был на пике, а  в исполкоме запахло жаренным.

avatar

Красунька

19 квітня 2014 12:51

А наши друзи ето регионалы михайлишын, блюдолиз билык и остальные микробы общества.ну и насчёт полетических перспектив наших друзей,ну не вышло с ударом так пропхнём через солидарность петиРОШЕНА

avatar

Ъ

19 квітня 2014 22:05