Нардеп з Буковини Рибак носить годинник за 154 тисячі гривень, - ЗМІ

Нардеп з Буковини Рибак носить годинник за 154 тисячі гривень, - ЗМІ

23.01.2017, 11:03

Народний депутат від БПП Іван Рибак носить на руці годинник, вартість якого складає понад 154 тисячі гривень.

Світлину, де на руці депутата видно дорогоцінний годинний Breitling, опублікував сайт "Страна"

Так, у публікації ЗМІ йдеться, що годинник Рибака виконаний зі сталі, але з шкіряним ремінцем. Ободок обертається у двох напрямках, а скло цифреблата сапфірове і стійке до подряпин. З таким годинником можна пірнати на глибину до 30 метрів. 

Вартість такого годинника складає понад 154 тисячі гривень.

Але дістати таку модель, як у депутата – непросто, в мережі вони розпродані. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат з Буковини Оксана Продан засвітилася з сумкою за 400 тисяч, - ЗМІ

Оксана Продан: Моя сумка, про яку написали, це звичайна, підкреслюю, навіть нешкіряна сумка

Зазначимо, що годинник Breitling носять голлівудські актори Уілл Сміт і Харрісон Форд, а також англійський футболіст Девід Бекхем. 

У декларації про доходи нардепа Івана Рибака за 2015 рік годинник Breitling не задекларований. Втік, ймовірно, що нардеп придбав його у 2016-му або в 2017 році.

Згідно з документом, у народного депутата немає власної нерухомості, в декларацію він вніс квартиру в Києві (80 кв. м.) та приватний будинок в с. Микитинці (Івано-Франківська область), власником яких є його батько. 

У нардепа в автопарку – машина Toyota LC200, а його дружина Тетяна є власницею позашляховика Toyota RAV4. Іван і його дружина Тетяна задекларували близько 2,5 млн. грн на банківських рахунках і готівкою. 

Гроші сім’я зберігає в основному в іноземній валюті: доларах і євро. Що стосується нематеріальних активів, то в Івана Рибака є права на назву “Пивний дім “Кайзер”. 

1