У тому, що нардеп Оксана Продан не голосувала за призначення Гройсмана прем'єр-міністром, знову винен Яценюк

У тому, що нардеп Оксана Продан не голосувала за призначення Гройсмана прем'єр-міністром, знову винен Яценюк

15.04.2016, 15:02

Народний депутат від фракції «БПП» пояснила чому не брала участь у пакетному голосуванні за відставку Арсенія Яценюка, скасування постанови про недовіру його уряду та призначення Володимира Гройсмана прем’єр-міністром. На її думку, колишній глава уряду Яценюк «вчергове зманіпулював нардепами і народом». 

«16 лютого цього року я голосувала і за відставку Уряду Яценюка, і про визнання діяльності Уряду Яценюка незадовільною. І я б голосувала за внесений свободівцями проект постанови про відставку Уряду Яценюка без жодних умов, і внесений згідно Конституції Президентом України П.Порошенком проект постанови про призначення Гройсмана В.Б. на посаду прем’єр-міністра. Але ці проекти не виносились на голосування. Натомість був внесений проект, в пункті другому якого Яценюк в черговий раз зманіпулював і депутатами, і народом, бо скористався бажанням суспільства на відновлення роботи Уряду для прикриття своєї незадовільної роботи. Я ж не голосувала за скасування постанови про визнання діяльності Уряду Яценюка незадовільною», – зазначила Оксана Продан.

Також народний депутат поділилася своїм баченням розвитку ситуації у Чернівецькій області після затвердження нового прем’єр-міністра України.

«Кадрові зміни в Уряді дають шанс Чернівецькій області на відновлення потенціалу, на створення робочих місць та будівництво інфраструктури, адже за ініціативи Уряду Яценюка в області не було проведено жодних робіт, не надано жодної державної підтримки, а все що ми змогли зробити для області, робилось не завдяки, а всупереч урядовцям-землякам. То ж сподіваюсь, що і в України, і в Чернівецькій області зміна Уряду призведе до зміни відношення до людей, до створення робочих місць з достойними зарплатами та до заміни корупційних посадовців».

Повідомляє molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Цікаво голосувати коли є тільки 225 голосів, а твій 226-й, а коли є 240 то торг вже не проходить. Чотири десятка були більш поступливі.

avatar

15 квітня 2016 19:36

виходячи з тексу статті і її заголовку почнаю потроху розуміти хто дає на бомбони Юрі Чорнею.

avatar

Дон Педро Чупакабро

15 квітня 2016 21:15

Фірташ заборонив Оксані голосувати за Гройсмана? Надоїли вже ці олігархи з своїми маріонетками депутатами!

avatar

БПП

15 квітня 2016 22:20