Наймасштабніша атака росіян на Львів: ворожа ракета влучила у багатоповерхівку, загинули люди

Наймасштабніша атака росіян на Львів: ворожа ракета влучила у багатоповерхівку, загинули люди

06.07.2023, 14:02

Станом на ранок є 4 загиблих.

У ніч на четвер, 6 липня, російська ракета влучила у багатоквартирний будинок у Львові. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький

"Російська ракета влучила у багатоквартирний будинок у Львові. Було займання, яке оперативно загасили. Є постраждалі. На місці працюють пожежники, медики, фахівці ДСНС. Людям надають всю необхідну допомогу. Рятувальники розбирають завали", - написав Козицький.

Тим часом мер Львова Андрій Садовий повідомив, що кількість постраждалих зросла до восьми. У багатоповерхівці пошкоджено понад 60 квартир та 50 авто, передає Кореспондент.

"Це найбільша атака на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабного вторгнення", - повідомив мер.
 
Міністерство внутрішніх справ уточнило, що через російський удар по житловому будинку загинуло четверо та дев'ятеро травмовано, пише УНН.
"Внаслідок російського ракетного обстрілу пошкоджено багатоквартирний будинок. Зруйновано 3 та 4 поверхи у двох під’їздах.
Триває пошуково-рятувальна операція. Станом на 7:00 загинуло 4 людини, травмовано - 9. Співробітники ДСНС врятували 7 осіб, евакуювали - 64”, - йдеться у повідомленні. 

Рятувальники продовжують розбирати завали. Також на місці працюють психологи. Розгорнуто мобільні поліцейські пункти, де приймають заяви від потерпілих та надають необхідну допомогу. 

Є інформація, що під завалами ще залишаються люди.

1