Харчоблоки шкіл не повернули на баланс міста: начальника управління освіти міськради звільнили за результатами службового розслідування

Харчоблоки шкіл не повернули на баланс міста: начальника управління освіти міськради звільнили за результатами службового розслідування

12.10.2020, 14:25

Рішення прийняли за результатами службового розслідування, яке проводила міська комісія на чолі із заступником міського голови Володимиром Середюком.

Начальника управління освіти Чернівецької міської ради Сергія Мартинюка звільнили з посади за результатами проведеного службового розслідування.

Про це кореспонденту ІА АСС повідомив голова комісії, яка проводила це розслідування, Володимир Середюк.

«Наша комісія рекомендувала секретарю міськради звільнити з посади Сергія Мартинюка. Таке рішення ухвалили більшістю голосів члени цієї комісії за результатами проведеного розслідування», - сказав заступник міського голови.

За його словами, в.о. міського голови уже підписав документи щодо звільнення головного освітянина міста із займаної посади.

До складу комісії, окрім Володимира Середюка також входили керівник відділу кадрів, директор департаменту розвитку Віталій Гавриш та депутат міськради Андрій Кандиба.

Сергія Мартинюка звинувачували в тому, що він ніби-то не повернув у власність міста харчоблоки міських шкіл, якими користуються приватні підприємці.

Володимир Середюк заявив, що звільнений керівник управління освіти не зміг комісії пояснити, чому харчоблоки не повернули на баланс міста. 

Як розповів у коментарі кореспонденту ІА АСС Сергій Мартинюк, він вважає це рішення незаконним та збирається оскаржувати його у судовому порядку.

Нагадаємо, у серпні Сергія Мартинюка відсторонили від займаної посади на період проведення службового розслідування.

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

1