На в’їзді у Вижницю почали ремонтувати дорогу, а у Коритному відкрили секцію вільної боротьби

На в’їзді у Вижницю почали ремонтувати дорогу, а у Коритному відкрили секцію вільної боротьби

02.11.2018, 20:27

Сьогодні вранці народний депутат України Іван Рибак поспілкувався з представниками підрядника та місцевої влади, які запевнили, що роботи будуть виконані якісно та оперативно.   

- Розпочато ремонт ділянки автомобільної дороги Т-26-0-1 сполученням Чернівці-Вашківці-Вижниця-Путила-КПП «Руська». Частково вже знято шар асфальту. Після завершення підготовчих робіт, працівники перейдуть до вкладання дорожнього полотна. Сподіваюся, що вже найближчим часом мешканці Вижницького району та гості Буковинських Карпат користуватимуться якісним автомобільним шляхом! - розповів про хід робіт Іван Рибак

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Ivan Rybak.

На Вижниччині сьогодні офіційно відкрита секція вільної боротьби. У Коритнянській школі на новому борцівському маті чемпіони району та області вже демонстрували школярам прийоми цього виду спорту.

- Діти з захопленням спостерігали за кожним рухом. Радісно бачити, що в очах у кожного з них, від найменшого учня, горить велике бажання розпочати заняття у секції, - розповів Іван Рибак. 

- Вдячний Уряду за підтримку ініціативи щодо виділення необхідних коштів на обладнання шкільного спортзалу. Приємно, що вдалося долучитися до хорошої та корисної справи. Бажаю юним спортсменам великих досягнень у спорті та в житті.

1