На сесії Чернівецької обласної ради  депутати розглянуть обласний бюджет на 2019 рік

На сесії Чернівецької обласної ради депутати розглянуть обласний бюджет на 2019 рік

08.12.2018, 19:57

7 грудня голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян провів засідання колегії Чернівецької обласної ради. Так, керівник представницької влади краю привітав членів колегії з Днем місцевого самоврядування, а також поінформував про те, що у зв’язку із загостренням ситуації в акваторії Азовського моря та введенням воєнного стану, обласна рада не проводитиме будь-яких урочистих чи святкових заходів.

Відтак, учасники засідання прийняли рішення про скликання 28-ї сесії обласної ради, пленарне засідання якої відбудеться 18 грудня цього року, обговорили та погодили проект порядку денного сесії та заслухали коротку інформацію директора Департаменту фінансів Чернівецької обласної державної адміністрації Анжели Дякової про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік та основні показники обласного бюджету на 2019 рік. Детально ознайомитися з проектом обласного бюджету на 2019 рік та отримати вичерпні відповіді на усі свої запитання депутати обласної ради зможуть під час його обговорення, що відбудеться напередодні засідання сесії обласної ради.

18 грудня відбудеться засідання 28-ї чергової сесії Чернівецької обласної ради . Відповідне розпорядження підписав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 7 грудня. «На підставі статті 46-ї та частини 6 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу ІІ Регламенту обласної ради VІІ скликання скликати 28-у сесію обласної ради VІІ скликання 18 грудня 2018 року в сесійній залі Чернівецької обласної ради (м.Чернівці, вул. Грушевського, 1) об 11.00.

На розгляд сесії внести наступні питання:

1. Про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік.

2. Про затвердження обласної комплексної програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення „Турбота” на 2019-2021 роки.

  1. Про затвердження Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва у Чернівецькій області на 2019-2020 роки.
  2. Про затвердження Регіональної програми підтримки інститутів громадянського суспільства етнічного спрямування (національних меншин) Чернівецької області та української діаспори на 2019-2021 роки.
  3. Про Програму економічного і соціального розвитку Чернівецької області на 2019 рік.
  4. Про обласний бюджет на 2019 рік.
  5. Інші.

На сесію запросити народних депутатів України від Чернівецької області, в.о. голови та заступників голови обласної державної адміністрації, прокурора Чернівецької області, начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, начальника Управління СБУ у Чернівецькій області, голів районних рад та районних державних адміністрацій, секретаря Чернівецької міської ради, Новодністровського міського голову, голів рад об’єднаних територіальних громад, голову облпрофради, окремих керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації, а також територіальних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, представників засобів масової інформації», – йдеться у розпорядженні.

1