На початку вересня в Чернівцях лекція німецького театрала Франка Бобрана, а на початку жовтня стартує новий сезон

На початку вересня в Чернівцях лекція німецького театрала Франка Бобрана, а на початку жовтня стартує новий сезон

26.08.2015, 00:35

2 вересня о 18:00 в Literatur Cafе? по Центральній площаді, 10 відбудеться лекція Франка Бобрана на тему "Естетика перформативного".

Франк Бобран — німецький перформансист, режисер та актор.

Стажувався в якості режисера медіа в інституті “IComm” (м. Гайдельберг), педагога театру в Академії м. Ремшайд, у Центрі практики театру “toc” м. Ганновер. Також у бразильського режисера Аугусто Боала, театрах “Le Théâtre du Soleil” і “Grotowski Laboratorium”.

Брав участь у навчанні майбутніх педагогів театру в співпраці з Shakespeare Company (Бремен) та Theaterwerk Albstedt. Зараз є керівником освітнього дому Bredbeck – Bildungsstätte des Landkreises Osterholz, викладачем в галузі культурної освіти.

Режисер і автор театральних, мультимедійних та кінематографічних робіт, зокрема для таких радіостанцій, продюсерських центрів і театрів як Radio Bremen, Trifilm GmbH, Asap GmbH, Stadttheater Hildesheim, театру Osterholz, “Teatre du pain”, “Malik Theater”, CLAC Padua.

Автор та актор у бременському кабаре “Verschärfte Himbeerbrause”, музичних гуртах “Cowpokes” та “I Crucchi”, ансамблі духових інструментів “Lauter Blech” і театрі “Junge Bühne Hildesheim”.

Художній керівник театральних та перформативних проектів в Німеччині та закордоном.

ДОВІДКОВО

3 – 4 жовтня 2015 року відкривається новий сезон, але до того у Чернівецькому музично-драматичному театрі можна буде побачити:

10 вересня 2015 року у Коломиї на фестивалі «Коломийські представлення» (вистава «ЕННІ» за однойменним фільмом). Про це повідомляє Чернівецький музично-драматичний театр.

21 – 22 вересня 2015 року у Києві у Національному театрі ім. Лесі Українки. (Гастролі театру з виставою «ЗЕМЛЯ» за О.Кобилянською).

29 вересня 2015 року у Тернополі на фестивалі «Тернопільські театральні вечори» (вистава «ІНЦИДЕНТ» за Л.Лунарі).

1