На Калинці демонтували скандальні контейнери, через які поплатився посадою  Святошнюк, але власник вважає, що їх вкрали. А Сербінчука все одно не вернули

На Калинці демонтували скандальні контейнери, через які поплатився посадою Святошнюк, але власник вважає, що їх вкрали. А Сербінчука все одно не вернули

15.01.2015, 12:50

Підприємець Василь Требиш, контейнери якого у середу ввечері демонтувала адміністрація Калинівського ринку, написав заяву в міліцію про те, що його майно викрали.

 Про це у коментарі molbuk.ua повідомив в.о. гендиректора Калинівського ринку Ігор Маслянчук.

 Зокрема він сказав, що підприємець у четвер вранці поскаржився правоохоронцям на те, що невідомі викрали два контейнери з 4 сектору ринку, які належать Требишу.

 Співробітники міліції провели обшук на території Калинівського ринку та опитали адміністрацію ринку щодо цієї "крадіжки".

 Нагадаємо, у середу ввечері адміністрація Калинки демонтувала два контейнери підприємця Требиша, через які позбувся посади екс-гендиректор ринку Володимир Святошнюк.

На четвертому секторі Калинівського ринку в Чернівцях знесли два контейнери для торгівлі, які були встановлені незаконно.

Приблизно о 17.00 співробітники Калинки за допомогою крану-тягача і вантажівки демонтували два контейнери, які без дозволів встановив місцевий підприємець Василь Требиш. Контейнери відвезли на штрафмайданчик ринку.

"Тут стояв ряд контейнерів, які були встановлені законно. На них були відповідні угоди з адміністрацією ринку. На два крайніх контейнери підприємець написав заяву про розширення території. Але підприємець посунув контейнери, тобто перемістив його з одного місця на інше. А цього робити не можна було. На передостанній контейнер самовільно зробив розширення, і на останнє теж. На це він не мав жодного права", - розповів "МБ" в.о. гендиректора Калинки Ігор Маслянчук.

За словами Ігоря Маслянчука, адміністрація базару неодноразово зверталася до підприємця з проханням прибрати встановлені без дозволів контейнери, однак він відмовлявся це зробити. Саме тому адміністрація Калинки вдалася до таких радикальних дій.

"Було написано листа, ми просили, щоб вони добровільно і самостійно демонтували контейнери. Вони отримали листи, розписалися, але вимоги були проігноровані. Ми навіть спілкувалися з ними – також проігнорували. Іншого способу, ніж самостійно демонтувати, ми не знайшли", - додав Ігор Маслянчук.

Нагадаємо, раніше гендиректора Калинівського ринку Володимира Святошнюка було звільнено з посади через те, що на 4 секторі ринку з’явилися два нові контейнери, які не мали документів на встановлення. 

Водночас днями також стало відомо, що Шевченківський районний суд Чернівців 14 січня виніс ухвалу, якою залишив без розгляду позов Руслана Сербінчука до міського голови, секретаря міської ради, міської ради, виконавчого комітету міської ради та МТК "Калинівський ринок" щодо поновлення на посаді генерального директора МТК "Калинівський ринок". 

При винесенні ухвали суд врахував неодноразову неявку позивача на судові засідання без поважних причин.

Джерело: molbuk.ua та прес-служба міськради.

На Калинці демонтували скандальні контейнери, через які Святошнюк позбувся посади (ФОТО)

 

На Калинці демонтували скандальні контейнери, через які Святошнюк позбувся посади (ФОТО)

 

На Калинці демонтували скандальні контейнери, через які Святошнюк позбувся посади (ФОТО)

 

На Калинці демонтували скандальні контейнери, через які Святошнюк позбувся посади (ФОТО)
1