На Івана Богуна будівельники повідкопували посаджені дерева і зменшують простір навколо них до розміру квіткового горщика

На Івана Богуна будівельники повідкопували посаджені дерева і зменшують простір навколо них до розміру квіткового горщика

22.07.2023, 14:55
Ключова деталь, яку у палких дискусіях "за" і "проти" фонтанів і серіалів під час війни сором'язливо оминають як їхні прихильники, так і опоненти - все це - банкет чи навпаки затягування пасків - однаково за чужий рахунок.
 
Можна скільки завгодно множити аргументи як "за", так і "проти" використання коштів для тих або інших потреб, незаперечним залишається тільки один факт - усе це шаленство оплачують західні платники податків.
 
І не заперечуйте, що не всі бізнеси, які нібито витрачають нині власні мільйони на сквери, напряму дотуються заходом. Тут не треба бути економістом, щоб зрозуміти: бюджетники, пенсіонери, отримувачі соцдопомоги, усі ті категорії, які нині виживають за рахунок західного фінансування України, свої крихітні заробітки залишають саме тут. Це теж західні кошти, які приходять до українського приватного бізнесу таким кружним шляхом. Їх так само необхідно рахувати, бо вже завтра їх не буде де взяти. І тоді люди прийдуть за грошима до вас.
 
Словом, навчимося бути самодостатніми, заробляти самі, жити на зароблені гроші, не вводячи у борги себе та дітей, матимемо право витрачати ці кошти на власний розсуд. А поки, даруйте, це більше схоже на безумство мотузника Гасана, якому на голову несподівано звалився скарб і він не тямиться, як швидше його розіс...ти.
 
На фото: Черга зменшувати місця для висадки дерев на тротуарах з метою економії на металевих решітках, після відрізку вулиці Аркадія Жуковського, дісталася вулиці Івана Богуна. Сподіваюся, що у Тресті зеленого господарства стежать за маніпуляціями будівельників, які повідкопували посаджені дерева і зменшують простір навколо них до розміру квіткового горщика.
 
Юрій ЧОРНЕЙ
1